Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 30 mei 2021

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth oordopjes voor een prikkie

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets en apparaten in hun (online) winkels. Soms zijn de gadgets ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd goedkoop. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week scoor je bij Aldi een set True Wireless oordopjes voor nop.

Aldi lift mee op Apple’s succes met Bluetooth oordopjes

Toen Apple in 2016 (ja, alweer vijf jaar geleden) zijn eerste AirPods lanceerde was zeker niet iedereen fan van deze Bluetooth oordopjes. Of het nou lag aan het feit dat ze niet met een kabel konden worden verbonden aan de smartphone of aan het toen nog ietwat futuristische ontwerp; men moest wat aan deze Bluetooth oordopjes wennen.

Maar we weten: alles went. Anno 2021 kijken we dus ook zeker niet meer op of om wanneer iemand ogenschijnlijk tegen zichzelf pratend voorbij loopt, al bellend via Bluetooth oordopjes. Menigeen lift tegenwoordig mee op het succes van Apple’s AirPods. Zo zijn er nu veel vergelijkbare witte oordopjes te koop, alleen dan vaak wel tegen een kleinere prijs. Zo ook deze week bij Aldi. Daar scoor je een set witte Bluetooth oordopjes voor maar 25 euro.

Bluetooth oordopjes Aldi
True Wireless Bluetooth oordopjes (Afbeelding: Aldi)

AirPods, maar dan anders

Aldi’s goedkope Bluetooth oordopjes hebben verdacht veel weg van Apple’s AirPods als we kijken naar het strakke witte ontwerp en de bijgeleverde witte oplaad case. Voor 25 euro krijg je bij Aldi een set oordopjes met een ingebouwde 30 mAh batterij die goed is voor zo’n 3,5 tot 4 uur luisterplezier. Zij de oordopjes leeg? Dan laden ze in de 500 mAh powerbank case vier keer opnieuw op voordat die ook moet worden opgeladen.

De oordopjes schakelen automatisch in wanneer ze uit de case worden gehaald. Stuur ze simpelweg aan via Siri of Google Assistent, of direct via je smartphone, tablet of laptop.

Bluetooth oordopjes Aldi
Bluetooth oordopjes in case (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 24,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan nog meer opvallende en goedkope gadgets uit week 21 voor je op een rij, waaronder een Bluetooth party speaker, mini-jetski, mobiele airco en elektrische scooter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth oordopjes voor een prikkie
Sluiten