Action & Lidl: 6 beste gadgets voor wie komende tijd thuis zit

#1 Lidl aanbiedingen week 12 2020

Silvercrest Fitness-armband

Wie de deur niet meer uitgaat mist daardoor hoogstwaarschijnlijk ook wat dagelijkse beweging. Het gebruikelijke rennen om de trein te halen, of racen voor het groene licht is er niet meer bij. Deze fitness tracker kan je helpen toch nog je bewegingsdoelen te halen. Hij kost niet zo veel als een Fitbit of Apple Watch, en heeft toch een groot aantal functies. Hij telt je stappen, monitort je beweging, en zet deze data om in iets bruikbaars. Dit kun je allemaal bijhouden in de de gratis HealthForYou-app. Denk bijvoorbeeld ook aan je slaaptijd, je afgelegde afstand en je calorieverbruik.

Silvercrest fitness armband Lidl
Silvercrest fitness armband (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Silvercrest broodbakmachine

Stop met het leegkopen van de supermarktschappen. Ga in plaats daarvan zelf aan het werk in de keuken. Daar heb je op dit moment immers tijd genoeg voor. Wie de creativiteit mist om zelf een bananenbrood te bakken kan ook deze broodbakmachine gebruiken. Die bereidt het brood van A tot Z voor je. Hij heeft 16 programma’s en 3 instelbare bruiningsgraden.

Broodbakmachine Lidl
Broodbakmachine (Afbeelding: Lidl)

44,99 euro

Sharp Smart-TV UHD 55” 55BJ2E

Netflixen op je iPad of laptop is prima voor even, maar wie weet hoe lang we nog moeten blijven bingen. Kijk daarom je favoriete series en films op een Smart-tv als deze. De tv heeft een resolutie van 4K UHD en een 55-inch beeldscherm. Volgens Lidl biedt de tv een breed scala aan aansluitmogelijkheden voor oneindig kijkplezier. En dat is precies wat we op dit moment nodig hebben.

Sharp Smart tV Lidl
Sharp Smart-TV UHD 55” (Afbeelding: Lidl)

449,00 euro

Reageer op artikel:
Action & Lidl: 6 beste gadgets voor wie komende tijd thuis zit
Sluiten