Action & Lidl: 6 beste gadgets voor wie komende tijd thuis zit

#2 Action aanbiedingen week 12 2020

Action deal: Maxxter Bluetooth hoofdtelefoon

Thuiswerken is lekker, maar er is ook een grote kans dat je partner of huisgenoten je van je werk houden. Eigenlijk is dit hetzelfde als op kantoor, waar die ene collega maar niet ophoudt met praten terwijl jij gewoon je werk wilt doen. Zet daarom deze Bluetooth hoofdtelefoon op je hoofd zodat je gefocust kunt werken. Of om te laten zien dat je niet gestoord wilt worden.

Bluetooth hoofdtelefoon Action
Maxxter Bluetooth hoofdtelefoon (Afbeelding: Action)

9,69 euro

Action deal: Audiologic draagbare bluetooth-speaker

Werk jij beter met een muziekje op de achtergrond? Wellicht is deze Audiologic Bluetooth speaker dan wat voor je. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren en heeft een oplaadbare Li-ion batterij. Je kunt hem ook verbinden met USB en AUX.

Draagbare Bluetooth speaker Action
Draagbare Bluetooth speaker (Afbeelding: Action)

16,95 euro

Action deal: Tristar snoerloze handstofzuiger

Waar je normaliter tijdens je pauze met collega’s zou kletsen over de lege pot pindakaas op kantoor en de nieuwe smartphone van Jan kun je jezelf nu nuttig maken. Als je thuiswerkt kun je in je pauze namelijk gemakkelijk wat kleine klusjes oppakken. Maak bijvoorbeeld de vloer van je werkplek schoon met deze snoerloze handstofzuiger. Hij werkt tot 40 minuten snoerloos en is verkrijgbaar in verschillende varianten.

snoerloze handstofzuiger Action
Snoerloze handstofzuiger (Afbeelding: Action)

59,98 euro

Reageer op artikel:
Action & Lidl: 6 beste gadgets voor wie komende tijd thuis zit
Sluiten