Action & Lidl’s goedkope gadgets voor ontspannen thuiswerken

#1 Lidl aanbiedingen week 21 2020

iHome iBTW23 wekker

Aan de basis van thuiswerken ligt discipline en structuur. Een van de beste manieren om structuur in je dag te brengen is om dagelijks op dezelfde tijd op te staan. Een wekker kan daarbij helpen. Dit kan de wekker van je smartphone zijn, maar ook dit exemplaar van Lidl. Trakteer jezelf op deze fijne gadget met QI-oplader en handsfree-functie om mee te bellen.

Bluetooth speaker QI-oplader Lidl
QI-oplader wekker (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Mobiliteitstrainer

Werken van achter een bureau vraagt veel van je lichaam. Zitten is namelijk anno 2020 het nieuwe roken. Met een fietstrainer als deze kun je vanuit je luie stoel (of bureaustoel) toch een beetje in beweging blijven. Je het apparaat ook als armtrainer gebruiken, alleen maakt dat het typen wel een beetje moeilijker. Verstel de zwaarte handmatig via een draaiknop en lees van het scherm af hoe lang je bezig bent en hoeveel rondes je hebt gemaakt.

Mobiliteitstrainer Lidl
Mobiliteitstrainer (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Shiatsu voetmassageapparaat

Thuiswerken is niet altijd en voor iedereen even ontspannen. Doe jezelf daarom een gunst en maak het zo ontspannen mogelijk. In beweging blijven van achter je bureau is goed, maar een massage van achter je bureau is als het aan ons ligt beter. Schuif dit voetmassageapparaat onder je voeten nadat je een aantal rondjes op de bovenstaande mobiliteitstrainer hebt getrapt. Het apparaat heeft een warmtefunctie en verschillende massagestanden.

Shiatsu voetmassage Lidl
Shiatsu voetmassage apparaat (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Reageer op artikel:
Action & Lidl’s goedkope gadgets voor ontspannen thuiswerken
Sluiten