Action & Lidl’s gadgets onder 10 euro: van LED-hoofdlamp tot QI-oplader

#1 Lidl aanbiedingen week 22 2021

Elektrische luchtpomp

Een luchtbed om op te slapen of voor op het water met je mond opblazen is niet onmogelijk. Het vereist een beetje geduld, iets meer doorzettingsvermogen en een flinke longinhoud. Heb je een van deze niet? Of geen van de drie? Dan kun je bij Lidl terecht voor een elektrische luchtpomp voor minder dan een tientje.

elektrische luchtpomp Lidl
Elektrische luchtpomp (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

LED-hoofdlamp

Een LED-hoofdlamp is handig wanneer je om 3 uur ‘s ochtends opstaat om de Mount Everest te beklimmen maar ook wanneer je gewoon met beide benen op de grond blijft staan (onder zeeniveau). Bijvoorbeeld tijdens het wandelen of hardlopen in schemering of in het donker. De dagen worden weer langer, maar zichtbaarheid in het donker wordt niet onbelangrijker.

De LED-hoofdlamp is beschikbaar in verschillende varianten, waarvan een een SOS-signaalfluit heeft en rood LED in het voorlicht dat kan worden geselecteerd voor een betere overgang naar nachtzicht.

LED-hoofdlamp Lidl
LED-hoofdlamp (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Koelrugzak

Een koelbox is zowel handig als onhandig. Hij is handig omdat hij eten en drinken houd houdt en onhandig vanwege het lompe ontwerp. We gaan er namelijk niet allemaal op uit met de auto. Een koelrugzak is daarom een goed alternatief voor de actieveling onder ons die een coole backpack wel ziet zitten.

koelrugzak Lidl
Koelrugzak (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Reageer op artikel:
Action & Lidl’s gadgets onder 10 euro: van LED-hoofdlamp tot QI-oplader
Sluiten