De tuin in met Action & Lidl: van 2-in-1 barbecue tot slimme tuinsproeier

#1 Lidl aanbiedingen week 22 2021

Slimme besproeiingscomputer

Wie een beetje lui en slim is, installeert een slimme besproeiingscomputer zoals deze van Lidl in zijn tuin. Het apparaatje is namelijk op afstand te besturen via de Lidl Home-app en sproeit het gazon en bloemenperk met een druk op de knop. Dit apparaatje regelt de irrigatie van je tuin zodat jij de handen niet uit de mouwen hoeft te steken. Oké, alleen om je smartphone erbij te pakken dus.

Lidl smarthome tuin
Slim besproeiing systeem (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Telescopische accu-hoogsnoeier

Wie niet te beroerd is de handen uit de mouwen te steken kan deze telescopische accu-hoogsnoeier er bij pakken. Met de hoogsnoeier snoei je een wild gegroeide haag weer recht en netjes. Ga alleen niet te enthousiast te keer want voor je het weet sta je bij de buren in de tuin. Let wel op: het apparaat wordt niet geleverd met accu en snellader. Die moet je er dus los bij kopen.

telescopische accu-hoogsnoeier Lidl
Telescopische accu-hoogsnoeier (Afbeelding: Lidl)

59,99 euro

2-in-1 vuurkorf en barbecue

Het barbecue-seizoen is ein-de-lijk officieel geopend. Dat betekent dat je bij Action en Lidl terecht kunt voor de nodige gadgets, apparaten en barbecues voor in de tuin. Dit enorme gevaarte is een vuurkorf en barbecue in-een. Een apparaat dat goed is voor een lange avond gezelligheid en eeuwige geur van rook in je haar en kleding.

2-in-1 barbecue Lidl
2-in-1 barbecue (Afbeelding: Lidl)

199,00 euro

Reageer op artikel:
De tuin in met Action & Lidl: van 2-in-1 barbecue tot slimme tuinsproeier
Sluiten