De tuin in met Action & Lidl: van 2-in-1 barbecue tot slimme tuinsproeier

#2 Action aanbiedingen week 22 2021

Action deal: solar lichtsnoer

Een van de goedkoopste gadgets uit week 22 ligt uiteraard bij Action in de schappen en is dit solar lichtsnoer. Het 10-meter lange (of korte, het is maar net hoe je het bekijkt) lichtsnoer is bedoeld voor buiten. Verwacht geen stralend helder licht maar een subtiel sfeerlicht. Het soort licht dat net voldoende is om je glas op tafel terug te vinden maar niet genoeg is om alle muggen uit de buurt aan te trekken.

solar lichtsnoer Action
Solar lichtsnoer (Afbeelding: Action)

3,99 euro

Action deal: Accu-schroevendraaier

Nog niet helemaal klaar om in te tuin te zitten omdat er nog (buiten) geklust moet worden? Action verkoopt in week 22 wat handig en goedkoop gereedschap om de klus te klaren. Tenminste, als de klus niet te serieus en groot is. Gereedschap voor deze prijs is namelijk niet de beste keuze voor een complete verbouwing maar is prima voor het aandraaien van wat schroeven in je tuinbankje.

schroevendraaier Action
Accu-schroevendraaier (Afbeelding: Action)

17,49 euro

Action deal: Mini ventilator

Klagen over hitte? Dat is in 2021 verboden. Wat Action betreft sleept deze mini-ventilator je door de warme dagen (die er hopelijk aan komen) heen. Wat ons betreft doet genoeg water drinken en zo nu en dan de schaduw opzoeken dit ook. Dat scheelt je een euro en wat plastic.

mini ventilator Action
Mini ventilator (Afbeelding: Action)

0,99 euro

Reageer op artikel:
De tuin in met Action & Lidl: van 2-in-1 barbecue tot slimme tuinsproeier
Sluiten