Action & Lidl’s techy gadgets: opvallende Bluetooth headphone en meer

Lidl, Action, Kruidvat, en Aldi verkopen wekelijks gadgets voor een lage prijs. De een is ietwat vreemd, maar de ander is juist multifunctioneel en handig. Daarom kan het geen kwaad om een keer per week door de online folders van deze winkels te bladeren.

Je hebt geluk, want dat werk hebben wij alvast voor je gedaan. Deze week verkoopt zowel Action als Lidl een aantal handige techy gadgets.

Lidl’s techy gadgets uit week 34 2020

Lidl heeft deze week een aantal nieuwe en bekende techy gadgets in de schappen liggen.

Silvercrest Bluetooth luidspreker

Deze Silvercrest Bluetooth luidspreker lijkt verdacht veel op een luidspreker van een bekend merk. Alleen kost die luidspreker al snel meer dan 100 euro. Dit kleurrijke exemplaar kost je maar twintig euro. Wat je daarvoor krijgt? Een speaker met 6000 mAh Lion-accu, een Bluetooth-reikwijdte van 10 meter en een afspeelduur van 12 uur (bij 50 procent volume).

Bluetooth luidspreker Lidl
Bluetooth luidspreker (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Teasi Core fietscomputer

Heb je deze fietscomputer een paar weken geleden niet gekocht en ben je inmiddels een paar keer verdwaald geraakt tijdens je fietstocht? Rij dan nu naar de dichtstbijzijnde Lidl om de fietscomputer alsnog te scoren. Mits je de weg naar Lidl wel weet natuurlijk. De fietscomputer heeft Bluetooth waardoor je hem makkelijk met je smartphone verbindt. Download de gratis Tahuna app (voor Android en iOS) zodat de fietscomputer je kan helpen navigeren, bellen en je trainingsgegevens kan analyseren.

Teasi fietscomputer Lidl
Teasi Core fietscomputer (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Silvercrest Bluetooth hoofdtelefoon

Ook deze Bluetooth koptelefoon was al eerder te koop bij Lidl. Nu koop je hem alleen voor een nóg scherpere prijs. Of dat betekent dat je alleen nog kunt kiezen voor de paars-oranje of blauw-gele combinatie durven we niet te zeggen. Al is mooi paars zeker niet lelijk.

Silvercrest Bluetooth koptelefoon Lidl
Silvercrest Bluetooth koptelefoon (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Action’s techy gadgets uit week 34 2020

De techy gadgets van Action zijn altijd spotgoedkoop. Met een beetje geluk zit er net tussen waar jij naar zoekt.

Action deal: Smartphone hoesje met ‘letterbox’

Deze smartphone case heeft een dubbele functie: hij beschermt je smartphone en beschermt jou. Dit laatste doet hij doordat je een passief agressieve of een lieve boodschap op het hoesje kunt uitspellen. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat iemand een gesprek met je aanknoopt in het OV. Of zo maak je juist contact met die ene leuke persoon terwijl jij je smartphone niet zo subtiel omhoog houdt. Dit laatste is een erg 2020-manier van contact zoeken. Je mag iemand anno 2020 ook nog gewoon aanspreken hoor.

smartphone case Action
Smartphone hoesje (Afbeelding: Action)

1,99 euro

Action deal: Pulsar draadloze sport-oordopjes

Draadloze oordopjes hoeven niet duur te zijn als het aan Action ligt. Deze Bluetooth oordopjes kosten nog geen 15 euro en zijn volgens Action perfect voor tijdens het sporten; ze blijven lekker in je oren hangen. We moeten Action wel meegeven; dit kun je inderdaad van sommige oordopjes die het tienvoudige kosten niet altijd zeggen. Deze goedkope draadloze sport-oordopjes worden geleverd inclusief oplaadcase en kunnen 16 uur lang draadloos muziek afspelen.

Pulsar draadloze sport-oordopjes
Draadloze sport-oordopjes (Afbeelding: Action)

12,45 euro

Meer gadgets van Lidl, Action, Aldi en Kruidvat

Deze week verkopen de Lidl, Aldi, Kruidvat, en Action naast deze gadgets nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Bekijk ze hier in ons uitgebreide overzicht.

Reageer op artikel:
Action & Lidl’s techy gadgets: opvallende Bluetooth headphone en meer
Sluiten