5X Action & Lidl powerbank: van 5000 mAh tot 10.000 mAh

#1 Lidl aanbiedingen week 36 2020

Silvercrest powerbank 5000 mAh

De eerste powerbank in dit lijstje heeft de minste capaciteit maar kost ook het minst. Voor slechts vijf euro heb je deze 5000 mAh powerbank met Smart Fast Charge-functie. Dit betekent dat hij de maximale beschikbare stroom gebruikt om zo de laadtijd te optimaliseren. Hoe snel hij je apparaten oplaadt staat er niet bij, maar de powerbank zelf is in drie uur weer volledig opgeladen.

Lidl powerbank
Powerbank 5000 mAh (Afbeelding: Lidl)

4,99 euro

Draadloze powerbank QI 8000 mAh

De tweede powerbank uit dit rijtje is een populair exemplaar van Lidl. Wij begrijpen wel waarom hij zo in trek is; de powerbank kost slechts tien euro en daarvoor krijg je een 8000 mAh powerbank met draadloze QI-oplaadfunctie. Zo laadt hij meerdere apparaten tegelijkertijd op

QI powerbank Lidl
Powerbank met QI-functie (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Trolley met ingebouwde powerbank

Deze powerbank is vermomd als koffer. Of beter gezegd, deze kleine reiskoffer heeft een ingebouwde (maar uitneembare) powerbank. Dat is zeker een handige feature van de koffer als je op reis bent. Bovenop de koffer zit een geïntegreerde USB-ingang zodat je je mobiele apparaten makkelijk oplaadt als je zit te wachten op de bus, trein of het vliegtuig. Hoeveel capaciteit de powerbank heeft staat er helaas niet bij vermeldt, maar de koffer heeft een inhoud van 33 liter. Dat betekent dat je er nog zo’n 60 extra powerbanks in kunt vervoeren.

trolley powerbank Lidl
Trolley met ingebouwde powerbank (Afbeelding: Lidl)

69,99 euro

Reageer op artikel:
5X Action & Lidl powerbank: van 5000 mAh tot 10.000 mAh
Sluiten