Thuiswerkend met Action & Lidl: van HP monitor tot slimme wekker

#1 Lidl aanbiedingen week 38 2020

Silvercrest PC-soundbar

Muziek luisteren tijdens het werken is voor sommigen de grootste afleiding terwijl het anderen juist een lange werkdag doorsleept. Deze laatste groep kan bij Lidl een soundbar scoren die speciaal bedoeld is voor de pc. Hij past namelijk makkelijk onder ieder pc-scherm. En laat je ook die deze week bij Lidl kunnen kopen (zie hieronder). Deze soundbar heeft een aansluiting voor een koptelefoon en heeft een ingebouwde microfoon zodat je hem ook makkelijk kunt gebruiken voor je digitale vergaderingen en belletjes met collega of de lunch-bezorgservice.

pc-soundbar Lidl
Pc-soundbar (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

HP Monitor 27”

Thuiswerken lijkt relaxed, maar dat is het alleen als je een fatsoenlijke thuiswerk set-up hebt. Zonder fatsoenlijke monitor, een toetsenbord, muis en een degelijke stoel liggen nek- en rugklachten namelijk op de loer. Na een paar weken voorover gebogen thuis zitten werken leer je die lelijke bureaustoelen op werk toch wat beter waarderen hè? Voor nog geen tweehonderd euro kun je een goede start maken aan een fatsoenlijke thuiswerkplek. Bij Lidl vind je namelijk deze 27” monitor die je aan je laptop aan kunt sluiten via een HDMI-kabel.

Lidl HP Monitor
HP®Monitor 27″ TFT 27wm (Afbeelding: Lidl)

179,00 euro

LED-tafellamp

Je laptop of monitor geeft al licht, dus waarom heb je een LED-tafellamp nodig? Misschien als je tot in de late uurtjes doorwerkt omdat het er overdag te veel van hebt genomen. Het flexibele thuiswerken heeft zo zijn voor- en nadelen. Deze LED-tafellamp heeft een USB-ingang om mobiele apparaten op te laden en is traploos dimbaar.

Led-tafellamp Lidl
LED-tafellamp (Afbeelding: Lidl)

34,99 euro

Reageer op artikel:
Thuiswerkend met Action & Lidl: van HP monitor tot slimme wekker
Sluiten