Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 20 nov 2021

Action & Lidl schuiven aan bij het kerstdiner: heteluchtfriteuse, Teppanyaki grill en meer

#1 Lidl aanbiedingen week 46 2021

Digitale heteluchtfriteuse

Een heteluchtfriteuse is een echte crowd pleaser. Zeker tijdens een kerstdiner. Het diner kan nog zo chique zijn, maar er is altijd ruimte voor patat. Een fijne extra aan een apparaat als deze: in tegenstelling tot een ‘ouderwetse’ frituur werkt dit apparaat geurloos. Jij blij, want je hebt patat, en de persoon die voorheen in de schuur of buiten moest staan frituren tijdens het kerstdiner ook blij. Die kan nu eindelijk eens aanschuiven.

Lidls digitale heteluchtfriteuse heeft een traploos instelbare temperatuur van 80 tot 200 graden Celsius, 8 voorgeprogrammeerde programma’s en vaatwasbestendige onderdelen.

Lidl heteluchtfriteuse
Heteluchtfriteuse (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Teppanyaki grill

Je vraagt je waarschijnlijk af wat Teppanyaki is. Tenminste, dat doen wij wel. Gelukkig bestaat Wikipedia. Daar kun je lezen dat Teppanyaki een Japanse manier van koken is, die is ontstaan in de periode na de Tweede Wereldoorlog. Daarbij kookt men op een ijzeren plaat. Gourmetten zonder pannetjes, dus. Of doen we de teppanyaki grill nu tekort? Ja, vast.

Lidl’s grill is 70 centimeter lang, heeft een regelbare thermostaat en een vetopvangbak zodat je het vet niet met de hand op hoeft te vangen. Dat is vrij heet.

teppanyaki grill Lidl
Teppanyaki grill (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Thermoskan met pomp

Een thermoskan met pomp is geen fancy ding dat schitterend staat op tafel of het aanrecht tijdens een kerstdiner, maar laat ons uitleggen waarom dit een handig ding is. De thermoskan met pomp is het ideale vat voor twee liter koffie of twee liter glühwein. Je mag zelf kiezen welke van de twee je erin stopt. Zo kunnen je gasten zichzelf van een drankje voorzien en hoef jij daar de hele avond niet naar om te kijken. Self service, daar doe je jezelf ook een service mee.

Thermoskan pomp Lidl
Thermoskan met pomp (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action & Lidl schuiven aan bij het kerstdiner: heteluchtfriteuse, Teppanyaki grill en meer
Sluiten