Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 8 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Action & Lidl’s gadgets onder 15 euro: van elektrische koekjespers tot karaoke microfoon

#1 Lidl aanbiedingen week 49 2021

Elektrische koekjespers

De perfecte koekjes bakken is makkelijker gezegd dan gedaan. Zo kan het al mis gaan bij het recept. Daarnaast kan het mis gaan bij je eigen capaciteit om het recept te volgen en uit te voeren. Het kan ook mis gaan bij de presentatie: zijn alle koekjes mooi (en saai) gelijk, of lijkt de ene op een ster en de ander op een wolk in de vorm van een hond? Lidl helpt je dit laatste ‘drama’ te voorkomen met een elektrische koekjespers. Deze neemt het leukste werkje van het hele proces uit handen voor 13 euro.

elektrische koekjespers Lidl
Elektrische koekjespers (Afbeelding: Lidl)

12.99 euro

Warmtekleed

Altijd al een hond of kat gewild maar vind je het zo irritant dat je dan niet meer te pas en te onpas de hort op kunt? Koop een warmtedeken. Leg de elektrisch verwarmde deken op je schoot, sluit je ogen, en beeld je in dat er een warme kat of hond op je schoot ligt. Wanneer je je ogen open doet wacht de teleurstelling op je dat het een warme deken van Lidl is. Balen? Niet wanneer je jezelf realiseert dat je deze deken niet zindelijk hoeft te maken en ‘ie ook niet verhaart.

warmtekleed Lidl
Warmtekleed (Afbeelding: Lidl)

14,99 euro

Desinfectiemiddeldispenser met sensor

Het handen wassen- en desinfecteer-seizoen is weer geopend. Al hopen we dat je persoonlijke hygiëne niet alleen in een kwakkelende koude winter serieus neemt. Lidl verkoopt deze week een desinfectiemiddeldispenser met sensor. Het apparaatje werkt contactloos en de afgifte is regelbaar.

Desinfectiemiddeldispenser met sensor Lidl
Desinfectiemiddeldispenser met sensor (Afbeelding: Lidl)

12,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action & Lidl’s gadgets onder 15 euro: van elektrische koekjespers tot karaoke microfoon
Sluiten