Action & Lidl’s smart home: van slimme deurbel tot slimme outdoor LED-strip

#1 Lidl aanbiedingen week 18 2021

Slimme verlichting starterset

Een huis wordt niet vanzelf slim. Daarvoor moet je eerst een paar slimme gadgets kopen bij Action of Lidl. Draai om te beginnen een paar slimme lampen in wat fittingen en verbind ze met je smartphone. Een kind kan de was doen. Lidl verkoopt een handige starterset met een paar slimme lampen als start van of toevoeging aan je smarthome. De set bestaat uit Lidl’s Smart Home gateway en drie slimme lampen die te bedienen zijn via de app of Google Assistant.

slimme lampen smart home Lidl
Slimme lampen starterset (Afbeelding: Lidl)

49,00 euro

Ventilatorkachel met wifi

Een ventilatorkachel met wifi-functie? Waarom ook niet. We wisten niet dat we het nodig hadden maar een slimme kachel en -ventilator klinkt niet verkeerd. Al helemaal niet wanneer we in de winter te koud zijn om onder de deken uit te komen en de kachel aan te zetten of wanneer we in de zomer te heet en bezweet zijn om op te staan en de ventilator te laten blazen. Deze ventilator kan direct via wifi worden gekoppeld aan het de bovenstaande Smart Home gateway van Lidl.

kachel Lidl
Ventilatorkachel met wifi (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Slimme draadloze deurbel

Nog een slimme gadget voor wie liever lui dan moe is, is deze draadloze deurbel. Deze lekkere toevoeging aan je smarthome heeft geen camera maar geeft wel een melding op je smartphone wanneer iemand aanbelt. Al vragen wij ons wel af of het ‘ouderwetse’ aanbellen zelf niet voldoende melding is.

slimme deurbel Lidl
Slimme deurbel (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Reageer op artikel:
Action & Lidl’s smart home: van slimme deurbel tot slimme outdoor LED-strip
Sluiten