Action heeft goedkoop antwoord op de luchtreiniger van Dyson

Deals Jeroen Kraak 5 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Bij een luchtreiniger denk je waarschijnlijk meteen aan Dyson. Toch kan het de moeite waard zijn om naar Action te gaan, want het bedrijf heeft een flink goedkoper exemplaar in de aanbieding.

Action is een winkel die bijna alles verkoopt. Van wasmiddel tot lelijke bijzettafels en van kantoorartikelen tot geinige gadgets. Het is daarom niet zo verbazingwekkend dat het nu een luchtreiniger in de aanbieding heeft.

Voor de goedkoopste luchtreiniger van Dyson (de Pure Cool) ben je nu zo’n 299 euro kwijt. Action zit daar deze week ver onder.

Het Dyson-alternatief van Action

Een luchtreiniger is een ideaal gadget voor in je huis. Het zuivert de lucht door deze op te zuigen, te filteren en vervolgens weer te verspreiden. Daarbij vangt het alle stof, vuil en pollen uit de lucht.

En met dat laatste is het een ideaal gadget als je hooikoorts hebt. Zo heb je in je huis er veel minder last van. Dat geldt natuurlijk ook voor kattenharen en huisstofmijt bij dit Dyson-alternatief.

Deze luchtreiniger van Action heeft drie verschillende filters die al die deeltjes uit de lucht moeten halen. Als eerste is er een voorfilter die grotere deeltjes zoals haren en stof opvangt. Vervolgens gaat de lucht door naar de actieve koolfilter, die geurtjes en vluchtige organische stoffen zoals kookgeuren en rook verwijdert. Als laatste is er nog een H13 HEPA-filter die de laatste microdeeltjes zuivert. Zelfs sommige bacteriën en virussen zijn niet veilig voor de filter.

Op het scherm bovenop deze luchtfilter zie je precies wat de luchtkwaliteit in de kamer is. Daarnaast geeft hij aan wanneer het tijd is om de filters te vervangen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat de luchtreiniger minder werkt.

Zo veel betaal je voor de luchtreiniger

Je kunt uit verschillende instellingen kiezen om dit Dyson-alternatief van Action aan te sturen. Zo zijn er drie verschillende snelheden, een timer en een slaapmodus. Tijdens de slaapmodus heeft het apparaat een extra laag geluidsniveau waardoor je prima kunt slapen.

Deze luchtreiniger heeft een bereik van 25 vierkante meter en is daarom geschikt voor kleinere en grotere kamers in huis. Doordat hij maar 3,9 kilo weegt, is hij ook makkelijk te verplaatsen.

Maar het mooiste is misschien wel het prijskaartje van Action. Nee, hij kost geen 299 euro zoals een Dyson. Dit exemplaar van Tristar haal je in huis voor 49,95 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen