Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 17 mei 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: verrassend degelijke HD action camera

Misschien heb je niet al te veel actieve  en sportieve momenten, maar wanneer je ze wel hebt moeten ze natuurlijk vastgelegd worden. Als is het alleen maar als bewijs. Action heeft nu een leuke deal voor je als je inderdaad even wilt uitblinken voor de camera. Ze verkopen namelijk een Maxxter HD action camera. En uiteraard kun je hem kopen voor een zacht Action prijsje.

Gemaakt voor actie

Natuurlijk zou je ook met je smartphone aan de slag kunnen, maar een action camera is er speciaal voor gemaakt om spannende momenten te filmen. Zo zijn ze vaak net wat steviger gebouwd dan je smartphone, mocht je wat te enthousiast worden. Daarnaast kun je een action camera ook makkelijk overal aan vastmaken, doordat hij vrij compact is.

Maxxter action camera Action

No-nonsense action camera

De action camera, die Action in de aanbieding heeft, ziet er behoorlijk stevig en no-nonsense rechttoe rechtaan uit. Je hebt ook helemaal niet allerlei poespas nodig op een action camera en hoe meer knopjes en tierlantijntjes er zijn, hoe meer dingen er kapot kunnen gaan tijdens je stunts. Action heeft al eens eerder een actioncam van Maxxter in de aanbieding gehad en over het algemeen waren klanten daar erg tevreden mee. Ze waren zelfs verrast over de kwaliteit van het kleine goedkope apparaatje.

action camera Action

Wifi en 4k resolutie

Deze week kun je dus je dus weer je slag slaan met een nieuwe actie. Met de Maxxter camera kun je nu al je avonturen vastleggen in high definition en later je beelden weer herbeleven met in een 4k resolutie. Het apparaat komt met een klein display en kun je zelfs verbinden met wifi, zodat er geen kabels meer aan te pas hoeven te komen. Voor 39,95 euro kan het dingetje van jou zijn, wat een behoorlijk schappelijke prijs is en de moeite waard om het eens te proberen.

Action camera Action

Als je na je avonturen eindelijk op de bank ploft hoef je even zelf geen vermoeiende dingen te ondernemen, maar kun je genieten van andermans actie. Deze vijf Zuid-Koreaanse actiefilms zijn dan een aanrader.

 

Action

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: verrassend degelijke HD action camera
Sluiten