Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 19 jul 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: multifunctionele BBQ

Het warme weer houdt aan en er zouden zelfs sommige voorspellingen zijn die aangeven dat het volgende week mogelijk boven de 40 graden wordt. Dat is natuurlijk ook alweer niet nodig, maar lekker in twintig is perfect om de zomerse activiteiten zonder flauwvallen door te kunnen zetten. Om je daarmee te helpen heeft Action deze week een handige 3-in-1 barbeque in de aanbieding. Voorlopig kom je daarmee de zomer prima door. En zelfs als het wat kouder wordt helpt deze BBQ je een handje.

Drum BBQ met windscherm

Het gaat om een drum of barrel BBQ met een diameter van 33 cm, welke natuurlijk zo heet omdat hij voornamelijk bestaat uit een ton of vat. Aan de bovenkant vinden we een grillrooster om je vlees op te grillen en voor een beetje wind hoef je ook niet bang te zijn. Die doet helemaal niks met je barbeque kunsten, want je krijgt er gelukkig ook een windscherm bij om je lekkernijen te beschermen.

Action drum BBQ

Bijzettafel en vuurplaats

Zoals we zeiden gaat het om een multifunctionele bbq en naast grillen kan hij dan ook nog dienst doen als twee andere dingen. Als je even genoeg hebt gegeten transformeert het ding ten eerste naar een handig bijzettafeltje, waar je je biertje en leeggegeten bord weer kwijt kunt. Ook kun je de “drum” gebruiken als een vuurplaats om je ‘s avonds warm te houden en meteen marshmallows te roosteren aan een stokje.

Action BBQ

De barbeque is tot dinsdag 24 juli te koop bij Action voor 19,91 euro. Dus als je nog geen barbeque hebt, is dit hét moment om er één te halen en uiteraard moet dat gevierd worden met bbq feestje. Als alternatief voor een barbeque zou je ook eens kunnen gaan voor een smoker. Deze draagbare smoker maakt je vlees misschien nog wel lekkerder dan een bbq.

Action

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: multifunctionele BBQ
Sluiten