Mark Hofman
Mark Hofman Uncategorized 9 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Action verkoopt Nokia Smart TV met Chromecast voor een zacht prijsje

Vorige week was het al een feest voor iedereen die opzoek was naar een Smart TV. De Lidl had namelijk twee toffe modellen voor je in de aanbieding staan. Geen enkel probleem als je dat feest gemist hebt, want deze week is het de Action die met een heerlijke aanbieding komt.

Deze week is het namelijk mogelijk om voor minder dan €350 een nieuwe Smart TV op de kop te tikken. Dit keer gaat het om een model dat afkomstig is van Nokia, heb je toegang tot meer dan 7000 applicaties én beschik je opeens over een Chromecast. Hoe tof is dat?

Action stunt met Nokia Smart TV

We hebben te maken met de Nokia Smart TV 4300D. Dit model is voorzien van een 43-inch beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080. Die resolutie noemen we ook wel Full HD, wat net één klasse lager ligt dan 4K. Je hebt dus niet het mooiste van het mooiste en het nieuwst van het nieuwste te pakken, maar kunt echt wel goed uit de voeten. Dankzij de HDR10-ondersteuning en de helderheid van het model, zullen films en series alsnog indruk op je weten te maken.

Het kijken van televisie, films of series wordt overigens ook nog eens extra leuk gemaakt. De Nokia Smart TV 4300D is namelijk voorzien van Dolby Digital Surround. Hiermee wordt je volgens Nokia volledig in je content getrokken, wat voor de ideale beleving zorgt. Al zullen we je nu wel alvast vertellen dat een soundbar, of een set-up aan boksen, natuurlijk altijd voor de beste beleving zorgt.

Nokia Smart TV Action
Nokia Smart TV (Afbeelding: Action)

Talloze apps en een ingebouwde Chromecast

Het mooie aan een Smart TV is natuurlijk dat jij toegang hebt tot al je favoriete diensten. Het maakt niet uit of je een fanatiek Netflix-gebruiker bent of dat je Disney+ helemaal uit wilt spelen: de Nokia Smart TV heeft het allemaal voor je. De televisie die Action verkoopt is voorzien van Android TV en de daarbij behorende Google Play Store. Dit geeft je toegang tot meer dan 7000 apps die je allemaal op je televisie kunt installeren.

Wie zijn content liever vanaf zijn smartphone streamed kan dat overigens ook gewoon doen. De Nokia Smart TV is voorzien van een ingebouwde Chromecast. Ideaal, want de koppeling met je telefoon is in no-time gemaakt en zorgt ervoor dat je alle content gewoon op het grote scherm kunt bekijken.

Nokia Smart TV bij Action

Het mag duidelijk zijn: wie zijn televisie wilt voorzien van een upgrade maar niet al teveel geld uit wilt geven, die moet bij de Action zijn. De slimme televisie is een uitstekend alternatief voor duurdere modellen, zonder al teveel in te leveren op gebruiksgemak en kwaliteit.

10 super handige gadgets om in week 6 op de kop te tikken

De Action biedt de televisie aan voor de prijs van €329. Voor een bijdrage van €7,99 bezorgen ze hem ook nog eens bij je thuis!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action verkoopt Nokia Smart TV met Chromecast voor een zacht prijsje
Sluiten