Ilona Braam
Ilona Braam Deals 3 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: opblaasbare botsboot

Zo’n beetje iedereen heeft vroeger wel eens op de kermis in een botsauto gezeten om zo hard mogelijk tegen vriend en vijand aan te rijden. Maar wist je dat je hetzelfde ook op het water kon doen? Action heeft deze week namelijk een opblaasbare botsboot voor je in de aanbieding en het mooie is dat je met het ding niet alleen aan het botsen kunt, maar ook meteen je tegenstanders nat kunt spuiten.

Gemotoriseerde botsboot

Eigenlijk is de botsboot bedoeld voor kinderen, maar niemand houdt je tegen om gewoon lekker zelf met je vrienden een botsbattle op het water te beginnen. Het ding is wel relatief klein, dus je zult jezelf wel enigszins moeten opvouwen. Om vooruit te komen is er een motortje gekoppeld aan een propellor en je kunt uiteraard ook sturen.

Action opblaasbare botsboot

Ingebouwde super soaker

Als je nou toch geen zin hebt om tegen mensen aan te varen met de kans dat je in het water valt, kun je ook met een soort ingebouwde super soaker aan de slag. Deze zit bij het stuur en kan tot wel 550 cm water schieten. Als je overigens wel je kinderen erin laat voor het ultieme watergevecht, hoef je je geen zorgen te maken om Final Destination-achtige ongelukken. De Action botsboot zou namelijk een kindveilig design hebben.

Action opblaasbare botsboot

Tot volgende week dinsdag bij Action

Je kunt de opblaasbare botsboot tot dinsdag 6 augustus bij Action scoren voor 39,95 euro. Uiteraard heb je er wel meer dan één nodig om een watergevecht te houden. En nu we het toch over boten hebben, behoorlijk wat mensen hopen dat ook Tesla ooit met een elektrische boot aan komt zetten. Op het moment lijken ze daar totaal niet in geïnteresseerd te zijn, maar dat weerhield de designer Belharmoudi Aziz er niet van om alvast een concept voor ze te maken.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Action

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!