Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: multifunctionele speakerlamp

Er zijn twee dingen die mensen over het algemeen onmisbaar vinden in het leven, afgezien van de algemene basisbehoeften. We hebben het over licht en muziek, welke het leven allebei een stuk aangenamer kunnen maken. En nu kun je voor licht en muziek zorgen met een speaker en wat lampen. Je kunt aan de andere kant ook langs Action gaan, waar je een AudioSonic lamp kunt scoren die meteen ook voor gezellige tunes zorgt.

Verschillende kleurtjes en bijbehorende app

Jawel, Action heeft inderdaad een heuse speakerlamp te koop die zowel je verlichting als geluid voor je regelt. De lamp zorgt overigens niet alleen voor wat licht, maar kan meteen ook voor wat meer sfeer zorgen met verschillende kleurtjes. Uiteraard is er een bijbehorende app, waarin je dat allemaal kunt regelen. En de app is gelukkig beschikbaar voor zowel iOS als Android gebruikers.

Action lamp met speaker

Lamp en speaker in één

Zoals gezegd fungeert de lamp meteen ook als speaker. Via Bluetooth kun je je muziek streamen naar het ding, zodat er naast licht ook meteen een lekkere beat uit komt. Verder moet je er rekening mee houden dat het lampje in een E27 fitting past en dus niet geschikt is voor een lamphouder met een kleine fitting.

Bemachtigen bij Action

Je kunt de speakerlamp bij Action scoren voor 9,98 euro en mogelijk kun je er meerdere aan elkaar koppelen. Zeker weten doen we dat echter niet en dat zou je even in de winkel moeten checken. Als het om sfeerverlichting gaat, zijn de Philips Hue lampen natuurlijk behoorlijk populair en waarschijnlijk de bekendste slimme lampen op de markt. Mocht je overwegen om mogelijk voor Philips Hue te gaan, zijn dit de redenen om het wel of juist niet te doen.

Action

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: multifunctionele speakerlamp
Sluiten