Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 31 mei 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: mierzoete suikerspinmachine

Wie houdt er niet van de kermis met zijn onwinbare spelletjes, bouwvallig uitziende achtbanen en natuurlijk zijn mierzoete suikerspinnen. Je weet dat je er later spijt van krijgt, maar toch kun je die heerlijke suikerspin altijd op het laatste moment toch  niet weerstaan. Als je echt een zoetekauw bent hoef je niet te wachten totdat er weer een kermis in de buurt is. Met deze Kitchen Hero suikerspinmachine van Action, maak  je er gewoon zelf elke dag één.

Plakkerige dingen, die suikerspinnen

Misschien is het dan verstandig om kleintjes te maken. Je weet dat als je voor een gigantische suikerspin van de kermis gaat, het wolkachtige spul zonder enige twijfel in je haar komt vast te zitten en als ze zo groot zijn zit je tegen het einde echt helemaal onder. Je handen zijn plakkerig geworden, de randen zijn verhard en uiteindelijk heb je er eigenlijk helemaal geen zin meer in.

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En ontvang de beste Aldi, Lidl en Action deals in je inbox!
[revue_subscribe]

Action suikerspinmachine suikerspin

 

Suikerspinmachine goed voor je?

De reden dat je toch telkens voor de grootst mogelijk suikerspin gaat, is omdat de kermis komt en gaat als een soort mysterieuze ongrijpbare stad. Omdat je nooit weet wanneer je je volgende suikerspin hit krijgt, ga je er helemaal voor wanneer je de kans krijgt. Als je echter een suikerspinmachine in de keuken zou hebben staan, zou je suikerspinnen ook niet meer zo’n big deal vinden. Je zou minder grote suikerspinnen eten en misschien zelfs minder vaak. Uiteindelijk zou het zelfs gezonder kunnen zijn om een suikerspinmachine te kopen.

Op naar de Action

De suikerspinmachine van action kun je tot 5 juni nog kopen voor 14,91 euro. Helaas moet je daarvoor wel naar de winkel gaan en kun je hem niet vanuit je luie stoel online bestellen. Aan de andere kant span je je dan wel weer in, wat het eten van je suikerspin later weer soort van compenseert. Het apparaat komt met 2 jaar garantie en is beschikbaar in de kleuren roze of rood.

Hoewel suiker ontzettend lekker is en je meteen een soort boost geeft, kan het toch ook vreemde dingen met je lichaam doen. Ook alcohol heeft behoorlijk wat invloed op je lichaam. Wat denk je dat er gebeurde toen deze man een maand geen alcohol en suiker meer gebruikte?

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En ontvang de beste Aldi, Lidl en Action deals in je inbox!
[revue_subscribe]

Action

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: mierzoete suikerspinmachine
Sluiten