Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 12 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: onmisbare gadget voor bij de tv

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 36 valt Aldi op met deze Sharp soundbar.

Verrijk de kijkervaring met helder geluid

TV kijken zonder extra speaker of soundbar is niet onmogelijk. Sterker nog: het kan prima. En voor wie genoegen neemt met ‘prima’ is dat, tja, prima. Wie meer en beter wil dan dat, kan deze week bij Aldi terecht voor een soundbar. Een soundbar als deze, met een maximale output van 40W, maakt het geluid van de film die je kijkt, de voetbalwedstrijd die je volgt, of de game die je speelt simpelweg beter. En beter geluid betekent een betere en meer intense kijk en game- ervaring.

soundbar Aldi
Soundbar (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: Sharp soundbar

De soundbar die in week 36 bij Aldi in de schappen ligt is een simpel ding. Verwacht voor 50 euro geen geluid dat vergelijkbaar is met dat van een dure Bose speaker, maar verwacht wel beter geluid dan uit de speakers van je tv komt.

Er zijn verschillende manieren waarop de speaker kan worden aangesloten: via een HDMI-kabel, een AUX-kavel en optisch. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de soundbar aan de wand te bevestigen of simpelweg onder de tv op een televisiemeubel te plaatsen. Een soundbar als deze is geen designer item of een stukje kunst om mee te pronken, maar als je al een 55-inch tv aan je muur hebt hangen is dat vast niet je grootste prioriteit.

Prijs: 49,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat deze zijn? Hier staan de 14 meest opvallende gadgets uit week 36 voor je op een rij waaronder een 4K tv (om te combineren met deze soundbar), een e-bike, Bluetooth in-ear oordopjes met noise cancelling, een espressomachine en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: onmisbare gadget voor bij de tv
Sluiten