Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 10 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: elektrische tandenborstel slimmer dan je tandarts

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 32 week is dat Action met een slimme elektrische tandenborstel van Oral-B.

Handmatig- of elektrisch tandenpoetsen?

In de wereld van tandenpoetsen zijn er twee kampen: de handmatige tandenpoetsers en de elektrische tandenpoetsers. De gemoederen tussen deze twee lopen regelmatig hoog op. Zo wordt de handmatige tandenpoetser regelmatig beschuldigd meer tandpasta te gebruiken dan nodig, en de elektrische tandenborstel meer elektriciteit dan nodig. Een serieuze botsing dus.

Action doet niet zijn best om de gemoederen te kalmeren. In tegendeel: het geeft de elektrische tandenpoetsers een nieuw wapen voor in de strijd. Zie hier Action’s, of eigenlijk Oral-B’s, slimme elektrische tandenborstel. Of deze de strijd wint? Geen idee. Hij poetst je tanden wel goed schoon. Ook niet onbelangrijk.

Oral-B elektrische tandenborstel kruidvat
Oral-B Genius Care (Afbeelding: Kruidvat)

Action’s deal: Oral-B slimme elektrische tandenborstel

Deze elektrische tandenborstel van Oral-B heeft verschillende functies die assisteren tijdens het poetsen. Hij functioneert als real-time coach. Verbind de tandenborstel via de bijbehorende app met je smartphone, welke aanwijzingen voor het poetsen weergeeft. Zo mis je geen enkele tand, hoek, en spleet.

De app geeft verder weer wanneer je te hard poetst en hij evalueert je tandvlees. Dit laatst helpt om tandvleesproblemen te voorkomen. Handig? Misschien. Tandenpoetsen doen we al zo lang we ons kunnen herinneren. Het is toch te hopen dat je dit twee minuten durende kunstje nou wel onder de knie hebt. Zo niet? Of vind je het gewoon leuk om zo veel mogelijk apparaten in huis met je smartphone te verbinden? Dan is Action’s deal er een voor jou en je gebit.

Prijs: 69,95 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 32 voor je op een rij, waaronder een Bluetooth hoofdtelefoon, goedkope air fryer, terrasheater en Bluetooth speaker in-één, en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: elektrische tandenborstel slimmer dan je tandarts
Sluiten