Home 8 jun 2018 Ilona Braam

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: terraswindscherm

We genieten al behoorlijk van heerlijke zomerse dagen, terwijl de zomer nog steeds niet officieel is aangebroken. Uiteraard klagen we daar niet over en zijn veel mensen een stuk vaker buiten in de tuin te vinden. Helaas is gluren bij de buren voor redelijk wat mensen een geliefde bezigheid en als je op je privacy gesteld bent, kun je je wat minder op je gemak voelen in de tuin. Gelukkig heeft Action daar een briljante oplossing voor in de vorm van een flexibel terraswindscherm.

Compact systeem

Het windscherm koop je in een compacte smalle doos en kun je redelijk snel omtoveren tot een wand, die je van nieuwsgierige ogen schut. Het systeem bestaat uit een pilaar, waarin het scherm zit opgerold en een kleinere pilaar, waaraan je het andere uiteinde van het scherm vastmaakt.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang nog meer toffe koopjes in je mail!
[revue_subscribe]

De grotere pilaar monteer je aan een stuk hek of bijvoorbeeld een balk en de kleinere kun je met pinnen in de grond vastzetten. Om je af te schutten trek je het doek uit de grote pilaar met de hendel en bevestig je vervolgens de hendel aan de kleinere pilaar.

Action terraswindscherm

Terraswindscherm tegen mensen en wind

Het terraswindscherm is 140 cm hoog en je kunt een wand maken van maximaal 300 meter lang. Je wand kan natuurlijk ook korter zijn, aangezien je zelf kunt kiezen hoeveel van het doek uit de pilaar trekt.

Dus bedenk zelf wat de meest strategische plek is voor je windscherm en voortaan kan geen enkele buur je meer bespieden. Uiteraard helpt het scherm je ook om een knus hoekje te creëren, waar je niet wordt lastig gevallen door de wind.

Action terraswindscherm

Als je ook klaar bent met wind en glurende ogen kun je het terraswindscherm tot dinsdag 12 juni bij Action scoren in het antraciet voor 38,83 euro. Mocht een heftige wind alsnog je chill dagje in de tuin met je vrienden verstoren, kun je met deze tips gelukkig toch nog scherpe foto’s maken om je onheil vast te leggen.

Action

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: terraswindscherm
Sluiten