Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 13 nov 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Trust powerbank

Smartphone gebruikers klagen al jaren over de batterij die steeds zo snel leeg is en de laatste tijd zijn wat dat betreft behoorlijk wat vorderingen gemaakt. Smartphonemakers gaan steeds vaker voor grotere batterijen, slimmere en zuinigere chipsets of een combinatie van de twee. Toch gaat een batterij niet eeuwig mee en kan hij soms toch leeg raken. Gelukkig hebben we daar een handig gadget voor, namelijk de powerbank. Action heeft vandaag een degelijke optie voor je van Trust.

16.000mAh powerbank

Het gaat om een 16.000mAh powerbank, wat een behoorlijke capaciteit is als je bedenkt dat de meeste smartphones een batterijcapaciteit hebben van tussen de 3.300 en 4.000mAh. Hiermee kun je dus weer een tijdje vooruit en wordt je uit de brand geholpen als je bijvoorbeeld in de trein zit of ergens gestrand bent zonder oplaadmogelijkheid en bijvoorbeeld iets moet opzoeken.

Action Trust powerbank

Twee USB-poorten

Het is een redelijk compact ding van 16 x 8 x 2,3 cm groot, die dus niet al te veel ruimte in beslag neemt in je tas of jaszak. De powerbank is uitgerust met twee verschillende USB-poorten, zodat je meerdere toestellen tegelijkertijd zou kunnen opladen. Uiteraard hoef je hem niet alleen te gebruiken voor je smartphone, maar zou je er in theorie ook bijvoorbeeld je tablet mee kunnen opladen.

Racen naar Action

Je kunt de Trust powerbank bij Action scoren voor 14,95 euro, maar je moet er wel snel bij zijn. De extra accu is namelijk tot vandaag beschikbaar. Mocht je de actie mislopen, is er een andere powerbank die zeker de moeite waard is. We hebben het over de knalgele Pikachu powerbank van OPPO, welke uitgerust is met de razendsnelle SuperVOOC oplaadtechnologie van het Chinese bedrijf.

Action

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Trust powerbank
Sluiten