Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 26 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: moeite besparende compressor

Na de vele warme dagen lijken we inmiddels aangekomen te zijn bij het toppunt van wat we kunnen verdragen. Bij deze temperaturen is het belangrijk om koel en gehydrateerd te blijven als je niet wilt bezwijken. Gelukkig zijn er overal vrolijke opblaasbare figuren en loungebedden te koop om verkoeling te zoeken op het water. Maar met dit weer zit je er niet op te wachten om deze met de hand op te blazen, want dan bezwijk je nog voordat je het water op kunt. Bij Action hebben ze gelukkig deze week een Varo compressor in de aanbieding, die het klusje zo voor je heeft geklaard.

Opblazen en wegblazen

Niet alleen je luchtbed is snel opgepompt met de compressor, maar bijvoorbeeld ook de banden van je auto of je basketbal (als je genoeg energie hebt om te gaan sporten). Daarnaast helpt hij je ook met het wegblazen van stof of bladeren, wanneer we weer bij de herfst zijn aangekomen. Het is een compact apparaat, zodat je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen om ook je vrienden te helpen met opblazen.

Action compressor

Olievrije compressor

De nominale druk van het apparaat is 8 bar en de capaciteit is 180 liter per minuut. Verder krijg je er verschillende onmisbare accessoires bij, zoals een balnaald en verschillende adapters. Het is een olievrije compressor, wat betekent dat je hem niet hoeft te smeren en dat hij nauwelijks onderhoud nodig heeft.

Action compressor

Tot dinsdag 31 juli

Deze week kun je de compressor scoren bij Action voor 39,95 euro en hij blijft beschikbaar tot dinsdag 31 juli. Als je hem hebt is het misschien interessant om eens te kijken naar de opblaasbare meubelstukken van Pigro Felice. Deze kun je als een zitje gebruiken aan de rand van het zwembad, maar er ook gewoon het water mee op gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Action

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!