Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 8 nov 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: wifi alarmsysteem

De laatste vakantieperiode van het jaar begint al in zicht te komen en veel mensen vertrekken dan naar landen met veel bergen en sneeuw om de wintersportvakantie te vieren.  Dat betekent echter wel dat veel huizen in het land weer leeg staan en inbrekers de neiging hebben om wat actiever te worden. Om je huis in de gaten te houden als je weg bent, hoef je niet per se een duur beveiligingssysteem te installeren van honderden euro’s. Deze week helpt Action je namelijk een handje met een betaalbaar wifi alarmsysteem van het merk Chuango.

Alarmsysteem met tot 50 accessoires

Het alarmsysteem bestaat uit verschillende onderdelen, zodat je verschillende kamers in de gaten kunt houden. Zo krijg je een draadloos wifi alarmpaneel, twee sensoren om te installeren bij je ramen of deuren, een bewegingsmelder die niet meteen los gaat als je kat langsloopt en twee afstandsbedieningen. Mocht je nou meer sensoren, bewegingsmelders of andere accessoires willen installeren, is dat geen problemen. Je kunt het systeem namelijk uitbreiden met tot wel 50 Chuango accessoires.

Action alarmsysteem

Email en app notificaties

Uiteraard komt het systeem, zoals bijna alles wel tegenwoordig, ook met een bijbehorende app. Om te beginnen installeer je eerst de OV2 Alarm app en maak je een gratis account aan. Vervolgens word je in de app begeleid door het configuratieproces. Nadat je klaar bent en al de accessoires strategisch hebt geplaatst, kun je via de app in de gaten houden of er bijvoorbeeld zomaar een deur is geopend en krijg je hierover ook email en app notificaties.

Action alarmsysteem

Tot 13 november

Het wifi alarmsysteem kun je tot 13 november scoren bij Action voor 69,99 euro en vervolgens laat je met een gerust(er) hart je huis achter als je op vakantie gaat. NoiseAware is een ander alarm dat je zou kunnen installeren voor wanneer je weg bent. Deze is echter handiger als bijvoorbeeld de kinderen thuis achterblijven en je bang bent dat ze wilde feesten gaan geven. NoiseAware is namelijk een rookalarm, maar dan voor geluidsoverlast.

Action

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: wifi alarmsysteem
Sluiten