Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 30 jun 2017

Creëer altijd de perfecte werkplek met deze modulaire meubels

Vaak worden ruimtes op kantoor voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo worden er vergaderingen gehouden, dan weer presentaties en soms moeten werknemers ook gewoon even kunnen relaxen. De inrichting van de ruimte kan hierbij een probleem vormen. Met de banken uit de ACTIU Bend collectie heb je echter binnen een handomdraai je ruimte ingericht voor de huidige situatie.

Omdat je werkplek ook comfortabel dynamisch kan zijn

De meubels werden vorig jaar tentoongesteld tijdens de kantoor beurs Orgatec. ACTIU presenteerde met de stukken de “coole werkplek”. Bend werd geboren met het idee om mensen van beweging en leven te voorzien. De verschillende configuraties bieden mensen telkens een plek van ontstressen aan, terwijl de meubels wel voorzien zijn van alle connectiviteit features waar we vandaag de dag niet meer zonder kunnen.

ACTIU Bend collectie

Vier modules om mee te spelen

De ACTIU Bend collectie bestaat vier verschillende bank modules, waarvan sommige wel of niet een rugleuning hebben. Deze zijn uitgevoerd in verschillende vormen en dieptes om je alle vrijheid te geven je eigen configuratie te maken. De verschillende stukken kunnen naadloos verbonden worden om vloeiende vormen te creëren. Deze vloeiende meubels worden gecombineerd met stevige maar zachte randen. Om het geheel af te werken is gekozen voor een getextureerde stof. Door de organisch ogende meubelstukking telkens anders te regelen, passen ze perfect op de moderne werkplek.

ACTIU Bend collectie

Meer dynamiek met verschillende Bend accessoires

Naast de banken bestaat de Bend collectie ook uit accessoires zoals ronde modules en bijzettafeltjes van verschillende hoogtes. Sommige van de tafels zijn uitgerust met elektriciteit poorten om het leven nog net iets relaxter te maken. De tafels en ronde modules bewegen mee met de banken en voegen extra dynamiek toe aan de setup.

ACTIU Bend collectie

Het lijkt een blijvende trend te zijn om veranderbare meubels aan te bieden. Dat is ook niet zo raar in een tijd van constante verandering en flexibiliteit. Dit huis in Iran neemt het concept echter naar nieuwe hoogten. Hier zijn zelfs hele kamers roteerbaar om in alle jaargetijden comfortabel te zijn.

Reageer op artikel:
Creëer altijd de perfecte werkplek met deze modulaire meubels
Sluiten