Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 13 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

[VIDEO] Adam Driver traint voor gevechtsscènes Star Wars

Je kunt zeggen over The Rise of Skywalker wat je wilt, maar visueel was de Star Wars-film in ieder geval prima in orde. Naast de indrukwekkende special effects zagen ook de gevechten er strak uit. Dit is grotendeels te danken aan stuntcoördinator Eunice Huthart, die onder andere Adam Driver aanstuurde, de acteur achter Kylo Ren.

Behind the scenes video van Rise of Skywalker

In een nieuwe behind-the-scenes video krijgen we een indruk van hoe de training die Star Wars-acteurs moesten volgen eruit zag. De nadruk wordt dit keer gelegd op het personage van Kylo Ren. Je kunt het hieronder zelf checken:

De bovenstaande video is overigens onderdeel van een nog langere featurette die te zien zal zijn via de aankomende Home Entertainment release van The Rise of SkywalkerTevens komt er een uitgave op Blu-ray en DVD aan.

The Rise of Skywalker boek

Fans die The Rise of Skywalker qua plot vonden tegenvallen kunnen het verhaal binnenkort een tweede kans geven. Er komt op 17 maart namelijk een boekversie van de recente Star Wars-film uit. Hierin gaat blijkbaar naar voren komen hoe Emperor Palpatine weer actief kon worden. Meer informatie hierover is te vinden in dit artikel.

Aankomende Star Wars projecten

Ondanks dat The Rise of Skywalker als afsluiting van de Skywalker-saga moest dienen blijven er andere Star Wars projecten aankomen. Naast een tweede The Mandalorian seizoen komt er ook een serie rondom Obi-Wan Kenobi en – als de geruchten kloppen – Darth Maul.

Tevens zou er een film in productie zijn waarin Lando Calrissian centraal staat. Dit is een personage dat al vanaf de originele Star Wars trilogie meedoet, maar altijd een beetje op de achtergrond gebleven is. Al zou het echter ook kunnen dat dit een serie gaat worden.

De laatste ontwikkelingen rondom Star Wars zijn te vinden in dit overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
[VIDEO] Adam Driver traint voor gevechtsscènes Star Wars
Sluiten