Adam Sandler geeft alsnog geniale ”Oscar speech” [VIDEO]

Zoals bij iedere wedstrijd zijn er winnaars en verliezers. Al bestaat er soms ook nog een derde categorie, namelijk mensen die niet eens mee mochten doen. In deze laatste categorie valt Adam Sandler, die tijdens de Oscars dit weekend volgens veel filmliefhebbers genegeerd werd.

Bij de Independent Spirit Awards, die ook het afgelopen weekend plaatsvond, viel Sandler echter wel in de prijzen. Hij greep deze gelegenheid aan om alsnog een Oscar-speech te geven. De beelden daarvan zijn hieronder te zien.

De Oscar speech die Adam Sandler niet mocht geven

Adam Sandler is een van de meest vermogende acteurs die Hollywood rijk is en dat komt voornamelijk door de grote hoeveelheid films die hij maakt. Ondanks dat Netflix gebruikers bij elkaar zo’n 2 miljard uur naar de man hebben gekeken, is niet iedere criticus over hem te spreken. Dit omdat hij de laatste twintig jaar vrijwel alleen maar in flauwe komedies te zien was.

Toch werd vorig jaar bewezen dat Adam Sandler meer is dan alleen een clown. De acteur had namelijk een hoofdrol in Uncut Gems, een misdaadfilm die met meerdere prijzen bekroond werd. Een daarvan was ter ere van zijn indrukwekkende acteerprestatie.

De mensen achter de Oscars bleken echter niet zo onder de indruk van Sandler, gezien Uncut Gems voor geen enkele Award in aanmerking kwam. Gelukkig viel de acteur bij de Independent Spirit Awards wél in de prijzen. Hij greep deze gelegenheid direct aan om alsnog een Oscar-speech te kunnen geven. Het resultaat is hieronder te checken:

Zoals je kunt zien trapt hij zijn praatje af met de woorden ”Hello, my name is Adam Sandler”, gevolgd door een hoop zelfspot.

Uncut Gems op Netflix

Mocht jij Adam Sandler nu ook in een serieuze rol willen zien dan hebben we goed nieuws voor je. Het eerdergenoemde Uncut Gems is namelijk sinds 31 januari op Netflix te zien.

Reageer op artikel:
Adam Sandler geeft alsnog geniale ”Oscar speech” [VIDEO]
Sluiten