Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 26 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Adam Sandler te zien in Netflix misdaadfilm Uncut Gems (+ trailer)

Adam Sandler is een acteur die we voornamelijk kennen vanwege zijn rollen in foute komedies. Al blijkt er onlangs ook een film gemaakt te zijn waarin hij een serieuze rol heeft. Het gaat hier om Uncut Gems, een misdaadfilm die grotendeels lovende recensies mocht ontvangen. Daarbij komt deze titel later nog naar Netflix. Reden genoeg om de trailer eens uit te lichten.

Adam Sandler centraal in trailer Uncut Gems

Acteurs zouden acteurs niet zijn als ze ons niet af en toe wisten te verbazen. Zo hadden we bijvoorbeeld niet gedacht dat Robert Pattinson in de huid van Batman zou gaan kruipen en dat Joaquin Phoenix’s versie van de Joker zo goed ontvangen zou worden.

Ook Adam Sandler wist onlangs voor een aangename verrassing te zorgen. Waar we de acteur met name kennen vanwege zijn flauwe komedies op Netflix, blijkt hij onlangs weer een serieuze rol opgepakt te hebben. En als we de eerste recensies mogen geloven viel het eindresultaat niet tegen.

Het gaat hier om Uncut Gems, een misdaadfilm die later nog op Netflix gaat verschijnen. Hieronder kun je alvast een trailer bekijken:

In Uncut Gems zien we een juwelier die na een grote diefstal flink in de problemen terecht komt. Zoals verwacht brengt het zoeken van een oplossing ook weer de nodige ellende met zich mee. Al resulteert dat natuurlijk wel weer in een interessant verhaal. De Netflix film werd namelijk eerder dit jaar al vertoond tijdens het Telluride Film Festival en kreeg daar grotendeels lovende reacties. Naast het verhaal werd ook de acteerprestatie van Adam Sandler geprezen.

Netflix release

Uncut Gems zal in december naar de Amerikaanse bioscopen komen. Of de film ook in Nederland vertoond gaat worden is nog niet bekend. Wel gaat hij later nog op Netflix verschijnen.

Naast Uncut Gems zullen er de komende maanden uiteraard nog flink wat andere titels aan het Netflix aanbod toegevoegd worden. Bekijk hier alvast een overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Adam Sandler te zien in Netflix misdaadfilm Uncut Gems (+ trailer)
Sluiten