Adidas brengt een sneaker uit die braaksel- en bierbestendig is

Adidas heeft zojuist een nieuwe versie van de classic München-sneaker uitgebracht om het Oktoberfest mee in te luiden. Deze nieuwe versie kent een aantal interessante kenmerken, waarvan het bestendig zijn tegen bier en braaksel de meest opvallende is.

Adidas-schoen is net op tijd voor het Oktoberfest

Dit is pas next level doelgroep-denken van het kledingmerk Adidas. Bezoekers van het Oktoberfest staan er namelijk bekend om dat ze niet te zuinig omgaan met het verorberen van vlees en drinken van bier. Heel veel bier. En dat komt er op den duur een keer uit natuurlijk.

Om die reden is de premium leren schoen voorzien van een speciale DPBR coating, waardoor vloeistoffen met gemak van de schoen afglijden. Daarbij is de binnenkant voorzien van de typische rood met wit geblokte print (een knipoog naar de tafelkleden die je overal terugziet op het festival) en vind je aan de zijkant het woord prost – hoe kan het ook anders. Plus één voor adidas. Hier te koop voor tweehonderd euro.

Om je schoenen bierbestendig te maken hoef je overigens niet altijd een nieuw paar Adidas schoenen voor te kopen. Wij probeerden NeverWet uit om onze schoenen en shirts vuilbestendig te maken. Het gebruik is uiteraard op eigen risico ?.

Dit artikel verscheen als eerste op Manners.nl.

Reageer op artikel:
Adidas brengt een sneaker uit die braaksel- en bierbestendig is
Sluiten