AEG presenteert intelligente steelstofzuiger met krachtige prestaties

Stofzuigen is helaas iets dat je om de zoveel tijd moet doen. Gelukkig denken sommige bedrijven met je mee om dat vervelende klusje dan toch zo soepel en moeiteloos mogelijk te maken. Eén van die bedrijven is AEG, die we natuurlijk kennen van allerlei verschillende elektronica. Wat stofzuigen voornamelijk vervelend maakt is dat snoer, dat telkens maar in de weg zit en je beperkt. En dat is precies wat AEG heeft aangepakt. Maak kennis met de krachtige AEG FX9 Ultimate steelstofzuiger, die niet onderdoet voor een traditionele stofzuiger met snoer.

Krachtige steelstofzuiger zonder beperkingen

Doorgaans zijn steelstofzuigers helemaal niet zoveel handiger dan een normale stofzuiger, aangezien ze vaak minder krachtig zijn. Ook is de accu vaak binnen de kortste keren op en moet je weer eens opladen. Die problemen zul je echter niet tegenkomen bij de FX9 Ultimate.

Het is AEG namelijk gelukt om de beperkingen van een bedrade stofzuiger te elimineren en te gieten in het handige design van een steelstofzuiger, zonder concessies te doen aan de zuigkracht.

Ook over de accu hoef je je geen zorgen maken, want met een enkele lading kun je zo’n 60 minuten aan de slag. Hiermee kun je zo’n 80 vierkante meter schoonmaken. Iets dat een standaard steelstofzuiger bij lange na niet haalt.

AEG

Verplaatsbare motor

Met de power en de accu zit het dus goed, maar de stofzuiger is nog veel handiger dan je zou denken. Ten eerste heeft hij een laag zwaartepunt, wat ervoor zorgt dat hij bijzonder licht aanvoelt. Ook zul je merken dat het apparaat behoorlijk veelzijdig is.

Waar de motor bij andere steelstofzuigers vaak in de weg zit, kun je de motor van de FX9 Ultimate gewoon verplaatsen om bij al die lastige hoekjes te komen. Ook het plafond ontkomt er niet aan, dankzij de uittrekbare slang. De telescopische buis zorgt er weer voor dat het apparaat de juiste hoogte voor jou heeft. En, dankzij het ergonomische design eindig je dus niet met pijn in je rug of schouders.

AEG FX9 Ultimate steelstofzuiger

Intelligente analyse ondergrond

De steelstofzuiger is naast handig ontworpen ook nog eens intelligent. Je weet dat verschillende ondergronden weer andere foefjes nodig hebben om ze grondig schoon te maken, maar daar hoef je je geen zorgen meer over te maken. De AEG stofzuiger heeft namelijk zelf al door om wat voor ondergrond het gaat en past hierop de luchtstroom en de zuigkracht aan. Mocht je er toch even genoeg van hebben en een pauze willen nemen, kun je ook gerust even weglopen. De stofzuiger blijft namelijk gewoon rechtop staan.

AEG FX9 Ultimate steelstofzuiger

Geen andere stofzuiger meer nodig

Waar je normaal gesproken naast je standaard stofzuiger nog een steelstofzuiger als snelle tussenoplossing hebt, hoef je dat systeem met de AEG steelstofzuiger dus niet meer te gebruiken. De stofzuiger is inzetbaar op verschillende ondergronden, maar ook op verschillende plekken. Hij is niet alleen ideaal voor in huis, maar je kunt ook meteen je auto of caravan aanpakken

AEG FX9 Ultimate steelstofzuiger

Verschillende uitvoeringen

De AEG FX9 Ultimate is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen: de Ultimate, Ultimate Reach en de Ultimate Complete. Beide uitvoeringen komen met dezelfde specificaties, maar komen met verschillende kits. Zo krijg je bij de Ultimate Reach een uniek 3-in-1 accessoire en het Reach hulpstuk. Als je voor de Ultimate Complete gaat, krijg je ook het Reach hulpstuk maar krijg je er ook nog een gemotoriseerde mini-turboborstel bij.

Heb je last van allergieën? Check dan ook de ALRG, een model dat specifiek korte metten maakt met huisstofmijt en andere allergieën. Beide uitvoeringen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en qua prijs moet je rekenen op zo’n 550 euro tot 650 euro.

Naast stofzuigers houdt AEG zich ook bezig met wasmachines. Ze houden zich zelfs bezig met slimme wasmachines. Zo maakt de AEG L62670NFL niet alleen je kleding schoon, maar beschermt hij je kostbare outfits ook nog.

In samenwerking met AEG

Reageer op artikel:
AEG presenteert intelligente steelstofzuiger met krachtige prestaties
Sluiten