Met de goedkope AER worden je GoPro shots letterlijk naar een hoger niveau getild

Terwijl GoPro onlangs de opvouwbare GoPro Karma drone introduceerde, kwam DJI een week later met de DJI Mavic Pro. Nu kun je hier lezen welke van de twee je moet hebben, maar je kunt ook voor een goedkoper alternatief kiezen om je GoPro te laten vliegen. Check het Nederlandse AER.

Dankzij de AER kun je gooien met je GoPro

Drones veroveren langzamerhand steeds meer harten van creatieven waardoor zij steeds sneller in een stramien van eentonigheid belanden. Want zeg nou zelf, als straks iedereen met een drone filmt kan iedereen aanspraak maken op het productiebrein van de succesvolle documentaire ‘Nederland van boven’. Dus waarom zou je veel geld betalen om prachtige luchtshots te maken?

Maak kennis met Levin Pablo Trautwein, Nick Schijvens, Mark de Boer. De drie guys kennen elkaar van de studie Creative Technology, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van nieuwe producten. Aangezien ze allemaal een actief leven leiden, een passie voor video en een fascinatie voor aerial shots hebben, is het niet gek dat ze met dit product zijn gekomen.

Hoe werkt het de AER?

De AER is van schuim gemaakt en bestaat uit een twee onderdelen: de vleugels en de kop. In de kop kun je je GoPro HERO 3+, 4 of 5 stoppen. Omdat de AER zo licht is, kun je er gemakkelijk ver en hoog mee gooien, met je GoPro erin natuurlijk. Perfect voor vette aerial shots. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je GoPro kapot gaat, want de AER vangt alle klappen op. In tegenstelling tot een drone is de AER een prima te betalen product en is-ie ook nog eens waterdicht, hoef je ‘m niet op te laden en is de AER gemakkelijk te gebruiken. Alsof je daar nog niet blij genoeg van wordt, komt er ook nog eens een tas bij. Zo kun je ‘m overal mee naar toenemen. Easypeasy dus!

Rondje applaus

Wij vinden dat deze mannen ten eerste dikke complimenten verdienen voor dit vette product en daarnaast alle support. Ben je klaar met je standaard GoPro foto’s en video’s? Support deze heren dan via op Kickstarter! De snelle beslissers betalen 45 euro in totaal. Besteld? Verwacht ‘m vanaf januari 2017 bij je in thuis. Tot die tijd wachten wij op een AER voor andere apparaten dan GoPro’s…

Heb je zelf een geniaal product bedacht dat je graag op Kickstarter wilt zetten? Dan zijn er een aantal tips en tricks die je kunnen helpen met het lanceren van een succesvolle Kickstarter-campagne.

Reageer op artikel:
Met de goedkope AER worden je GoPro shots letterlijk naar een hoger niveau getild
Sluiten