Slim afvallen begint bij een slimme weegschaal van de Lidl

Om in dat zomerlichaam te treden moet je wel die overtollig kilootjes ergens laten. Dan denken we toch meteen aan veel sporten en een calorie-arm dieet, oftewel: afvallen. Er is niemand die dit graag doet, maar met een slimme weegschaal maak je het een stuk aangenamer. Vooral met de slimme weegschalen van de Lidl. 

Om effectief af te vallen is een slimme weegschaal geen overbodige luxe. Deze weegschalen vertellen je namelijk veel meer dan enkel je gewicht.

Het is bijvoorbeeld best handig om het gewicht van je botmassa te weten. Dit weegt mee, maar zou tijdens een dieet niet in gewicht mogen verminderen. Gebeurt dit wel, dan is er sprake van botontkalking en moet je direct met je dieet stoppen.

Wij selecteerden ditmaal twee mooie deals. Wij zouden Want niet zijn als we niet de beste deals voor je op een rijtje zouden zetten. Deze weegschalen zijn zeer compleet en spotgoedkoop.

Sanitas Bluetooth diagnose weegschaal

Sanitas is één van de oudste farmaceutische bedrijven ter wereld. Oorspronkelijk is Sanitas gestart in Litouwen en de verdere details zullen we je besparen, jij wil namelijk weten hoe deze slimme weegschaal je gaat helpen afvallen. De Bluetooth weegschaal monitort je gewicht op het LCD-paneel, maar vertelt je nog veel meer middels de Sanitas HealthCoach app.

De weegschaal meet je lichaamsvet, lichaamsvocht en spiermassa en laat in de app zien hoe gezond je eigenlijk bent. Wil jij effectief afvallen en zie je in de app dat je lichaamsvocht bovengemiddeld hoog is? Dan is het geen onverstandig plan om bijvoorbeeld minder zout te eten, zodat je minder vocht vasthoudt.

De Lidl sanitas slimme weegschaal die je nog beter laat afvallen

Ook meet je met deze slimme weegschaal je botmassa, BMI en hoeveel calorieën je lichaam verbruikt in je slaap (BMR). Zoals we al zeiden, met deze deal krijg je heel veel voor weinig. Wees er snel bij want de zilverkleurige weegschaal is reeds uitverkocht.

Specificaties:
  • Deze Bluetooth diagnose weegschaal met LCD-display monitort over een langere periode je lichaamswaarden en stuurt de gegevens naar de app.
  • De weegschaal meet lichaamsvet, lichaamsvocht, spiermassa, botmassa, BMI en BMR.
  • Met gratis app en software voor analyse van de resultaten en grafische weergave van de lichaamswaarden.
  • De weegschaal heeft ruimte voor 8 gebruikers met elk 30 meetwaarden.
  • De health-app is te downloaden voor iOS en Android telefoons.

Silvercrest Diagnoseweegschaal met Bluetooth

Dan hebben we nog de slimme weegschaal van Silvercrest, een officieel Lidl-merk. Zoals je van Lidl mag verwachten is deze weegschaal zeer compleet en heeft ‘ie een prachtig prijskaartje. Je kan zelfs stellen dat deze weegschaal, dan wel op minimale wijze, meer kan dan die van Sanitas.

Noem het een gezinsweegschaal, want je kunt er acht gebruikers met elk 30 meetwaarden in opslaan. Het LCD-paneel vertelt je de kleine wetenswaardigheden zoals, hoe kan het ook anders, het gewicht en de BMI, middels de HealthCoach app meet je de botmassa, het BMR en lichaamsvocht.

De Lidl Silvercrest slimme weegschaal die je nog beter laat afvallen

Deze weegschaal is nog eens vijf euro goedkoper dan de Sanitas slimme weegschaal. Je vindt ‘m hier.

Specificaties:
  • Deze diagnose weegschaal met LCD-display monitort over een langere periode je lichaamswaarden en stuurt de gegevens naar de app via Bluetooth.
  • Met gratis HealthCoach app en software voor analyse van de resultaten en grafische weergave van de lichaamswaarden.
  • De weegschaal meet lichaamsvet, lichaamsvocht, spiermassa, botmassa en BMI en heeft ruimte voor 8 gebruikers met elk 30 meetwaarden.
  • Met elektroden van geborsteld RVS, een step-on functie en automatische uitschakeling.

?Lees ook: de beste topdeals van de afgelopen week. 

Reageer op artikel:
Slim afvallen begint bij een slimme weegschaal van de Lidl
Sluiten