Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 14 nov 2019

Na veel geruchten is Age of Empires 4 eindelijk getoond

Tijdens de XO19 is Age of Empires 4 eindelijk onthuld. De game was al twee jaar geleden aangekondigd, maar de eerste gameplay liet op zich wachten.

En helaas liet de ontwikkelaar niet heel erg veel zien van de game. We moeten het op dit moment doen met een beperkte trailer.

Age of Empires 4 komt er aan

In de trailer zien we eigenlijk twee belangrijke elementen. Ten eerste speelt Age of Empires 4 zich af in de Middeleeuwen. Daarnaast zien we ook de eerste twee facties in de game. Het gaat daarbij om de Mongols en de Engelsen. Uiteindelijk zullen er later nog wel andere facties aan worden toegevoegd.

Toch wil ik hier even de noot kraken dat deze onthulling wat tegenvalt. Het was de game waarvan ik het meest had verwacht op de XO19 en dan is het jammer dat je zo’n kleine trailer krijgt die eigenlijk niet heel erg veel zegt. Hopelijk komt er snel nieuwe informatie naar buiten. Wel liet het bedrijf nog weten dat de game gemaakt wordt door World’s Edge, een nieuwe studio die voor de game is opgericht. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Na veel geruchten is Age of Empires 4 eindelijk getoond
Sluiten