Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 okt 2019

Agentje pesten in de Need for Speed Heat Launch Trailer

Volgende week kunnen we aan de slag met Need for Speed Heat, het nieuwste deel in de langlopende serie. Om alvast in de stemming te komen, heeft uitgever Electronic Arts nu de launchtrailer van de game vrijgegeven.

Need for Speed Heat is een game die zich afspeelt in een setting die doet denken aan Miami. Overdag kun je dan deelnemen aan races die georganiseerd worden. En in de avonduren race je illegaal rond. En daar wil de politie niet van weten.

De strijd aan met de politie in Need for Speed Heat

In de nieuwe trailer zien we hoe personages in de nacht er op los scheuren, terwijl ome agent hen waarschuwt om dat vooral niet te doen. Die laatste lijkt ook een rol te gaan spelen in het verhaal, hoewel dat puur gebaseerd is op de trailer. Ik heb op het moment van schrijven nog geen kans gehad om de game te kunnen spelen en weet zodoende nog niet precies hoe de vork in de steel steekt. De trailer van Need for Speed Heat kun je hieronder bekijken.

Zoals gezegd bestaat Need for Speed uit twee onderdelen. Wanneer de zon schijnt, dan kun je meestrijden in diverse races die zijn goed gekeurd door de lokale autoriteiten. Door goed te presteren in deze wedstrijden verdien je geld en daarmee kun je nieuwe wagens aanschaffen of de auto’s die je bezit te verbeteren. In de nacht draait het allemaal om reputatie. In de illegale straatraces moet je dan laten zien dat je ook het goede hout bent gesneden, maar daarbij moet je dan wel afrekenen met de politie.

Uiteraard is de game ook voorzien van vele visuele aanpassingsmogelijkheden, zodat je een flinke spoiler achter op je sportieve bak kunt gaan zetten. Of dat allemaal ook een beetje leuk is, dat gaan we dus op 8 november zien. Dan verschijnt Need for Speed Heat voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Agentje pesten in de Need for Speed Heat Launch Trailer
Sluiten