AliExpress top 5 functionele en vreemde fietslampen die je veilig thuis brengen

Wie rondneust op AliExpress komt de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets tegen. Vandaag hebben we vijf fietslampen voor je op een rijtje gezet die onmisbaar zijn in de korte herfst- en winterdagen. Van functioneel LED-licht, tot geinige ‘zak’-lamp. Er staat voor iedereen wel iets tussen.

AliExpress Zacro LED-fietslamp in verschillende vormen

Dit geinige fietslicht is op te laden via een USB-kabel. Daarna brandt hij ongeveer drie tot zes uur. Dit energiezuinige lampje is op verschillende modi in te stellen waardoor je kunt kiezen voor verschillende figuren.

fietslamp AliExpress
Zacro LED-fietsverlichting (Bron: AliExpress)

3,41 Euro

Rockbros slimme fietsverlichting

Dit fietslampje heeft een aantal slimme functies. Zo is hij voorzien van een remsensor en een licht- en bewegingssensor. Ga je op het zadel zitten? Dan gaat het lampje automatisch aan. Hij brandt maar liefst twintig uur en is op te laden via een USB-kabel.

fietslamp AliExpress
(Bron: AliExpress)

8,25 Euro

Fietsverlichting met richtingaanwijzer

Met dit paneel op je backpack ziet iedereen die achter je rijdt welke kant je op fietst. Laat middels een kleine afstandsbediening die je op je stuur kunt bevestigen weten of je stopt, naar links of rechts gaat. De LED-lampjes kunnen ook een streep of een cirkel laten zien. Hoe dat te interpreteren laten we over aan degene die achter je rijdt.

AliExpress fietslicht
Fietslicht voor op rugzak (Bron: AliExpress)

15,44 Euro

LED-licht voor je wiel

In het donker fietsen is niet altijd een feestje. Behalve als je deze LED-verlichting in je spaken fiets monteert. Zo ben je niet alleen zichtbaar, maar ook een rijdend feestje. Vergeet alleen niet ook voor- en achterlicht te gebruiken. Want die heb je nog steeds wel nodig in het donker.

LED-licht fietslamp
LED-licht voor in je spaken (Bron: AliExpress)

3,13 Euro

AliExpress siliconen zaklamp

Op AliExpress staat deze gadget beschreven als een siliconen ei of hart. Maar wij weten wel beter. Dit is namelijk een Chinese variant van de bekende ‘zaklamp’. Een leuke woordspeling. En een handige gadget om te hebben als je een ritje wilt maken in het donker.

fietslicht AliExpress
Zaklamp (Afbeelding: AliExpress)

2,71 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress top 5 functionele en vreemde fietslampen die je veilig thuis brengen
Sluiten