Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 7 nov 2017

Airbnb biedt nu de ultieme overnachting aan in het officiële LEGO House

Het onlangs geopende LEGO House in Denemarken bewijst dat LEGO voor alle leeftijden is. Jong en oud komt samen in dit absolute LEGO heiligdom. En wat kan er mooier zijn dan LEGO House bezoeken? In het LEGO huis overnachten natuurlijk. Met Airbnb heb je nu de kans om die droom waar te maken.

Geheime LEGO House tips & tricks

Je hebt misschien wel vaker via Airbnb een goedkope overnachting gevonden, maar de overnachting in het LEGO House is een unikum. Als je wint wordt je samen met drie vrienden of familieleden (of random mensen) gevlogen naar Denemarken voor de bijzondere ervaring. Daar wordt je verwelkomd door de meester bouwer Jamie voor een heerlijke lunch. Om je fantasie te doen opleven heeft Jamie “top secret tips & tricks” voor je. Voordat je mag eten, moet je uiteraard eerste je order kenbaar maken in enige taal die daar geldt: LEGO.

LEGO House

Slapen onder een LEGO waterval

Vervolgens is het tijd voor een privé rondleiding, waarbij je onder andere oog in oog komt te staan van de zes miljoen blokjes tellende Tree of Creativity. Na een reeks van andere imponerende ervaringen, wordt je begeleid naar de slaapkamer. Hier wacht een bed op je, drijvend in een meer van blokjes aan de voet van een zes meter hoge LEGO waterval. Uiteraard is alles in de ruimte gemaakt van LEGO, van de lamp, stoelen en tv tot de wekker en zelfs de kat.

Vijfentwintig miljoen LEGO blokjes

Voordat je mag slapen is het natuurlijk tijd om te doen waar je eigenlijk voor bent gekomen: spelen. Daarvoor heb je maar liefst 25 miljoen blokjes tot je beschikking. En als dat nog niet genoeg is, staat er ook nog een machine in de hal om er nog meer te maken. De volgende ochtend wacht nog een laatste verrassing op je. Wat dat is wordt nog zorgvuldig geheim gehouden. Maar blijkbaar zouden jij en je vrienden of familieleden een blijvende impressie achterlaten in het land der LEGO.

Wat zou je bouwen?

Om te winnen hoef je alleen maar deze vraag te beantwoorden: als jij en je familie een oneindige voorraad hadden van LEGO, wat zouden jullie dan bouwen? Het is een vraag waar je als LEGO fan ongetwijfeld al vaker over hebt nagedacht, dus easy peasy. Je hebt tot november om je antwoord te sturen naar Airbnb. May the LEGO be with you.

Onlangs kwam LEGO met een speciale set blokjes ter ere van de ‘Women of NASA’. De bijzondere LEGO vrouwen bleken erg in de smaak te vallen en werden binnen een dag het best verkochte speelgoed op Amazon.

Airbnb

Reageer op artikel:
Airbnb biedt nu de ultieme overnachting aan in het officiële LEGO House
Sluiten