Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 24 jun 2019

Airco alternatieven van AliExpress: 5 tips om je hoofd koel te houden

Deze week staat er een hittegolf op ons te wachten. Dat betekent dus veel geklaag over de hitte op social media en een hoofd dat maar moeilijk koel is te houden. Gelukkig kun je je vandaag de dag redelijk wapenen tegen de kou. Als je echter nu op zoek gaat naar deals, dan ben je eigenlijk al te laten. Maar met deze vijf airco alternatieven van AliExpress weet je dat je voor de volgende hittegolf je geen zorgen meer hoeft te maken.

Vijf koele airco alternatieven vanuit AliExpress

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

Draagbare airco voor op kantoor

Moet je tijdens dit weer thuis werken? Dan is de kans groot dat jouw kantoor flink warm wordt. Met deze kleine draagbare air cooler kun je een kamer te grote van een klein kantoortje een paar graden koeler maken. Ook zou het goed kunnen werken op je slaapkamer. Je vult de kleine airco met water en vervolgens moet hij je een uur of acht voorzien van koelere lucht. Voor 19,20 euro ben je klaar voor de volgende hittegolf.

airco aliexpress

Draagbare airconditioner

Heb je liever iets groters? Dan heb je deze unit die je kunt aanschaffen. Ook deze vul je met water en wordt er vervolgens koele lucht uitgeblazen. Er gaat 5 liter water in, waardoor je hem een tijd kan gebruiken. Hij beschikt over vier wieltjes, zodat je hem makkelijk kunt rondrijden en op die manier hem makkelijk kunt plaatsen op de plek waar hij moet komen te staan. Houd je niet van het gevoel van de airco? Dan kun je hem ook als ventilator gebruiken. Deze unit is beschikbaar vanaf 64,76 euro.

airco aliexpress

Ventilator toren

Er zijn mensen die het niks vinden om met een airco aan de slag te gaan. Dan moet je terugvallen op een ventilator. Deze toren is geschikt voor flink wat wind en dankzij de aansluiting emt een USB-kabel kun je hem makkelijk van stroom voorzien. Op die manier kun je hem eventueel ook aansluiten op een powerbank en hem ergens neer zetten waar je even geen stopcontact vrij hebt. Voor 17,63 euro is hij te koop bij AliExpress.

airco aliexpress

Hyundai airconditioner

Ik kan me voorstellen dat het bestellen van een product bij AliExpress niet voor iedereen is. Zeker wanneer je een iets duurder product koopt, is het maar de vraag of het werkt. Wellicht dat het je iets meer gemoedsrust geeft wanneer een product van Hyundai wordt verkocht. Deze airco moet voor heel wat koele lucht zorgen, zodat je een grote ruimte van koude lucht kunt voorzien. Daar staat dan wel een prijs van 157,34 euro tegenover.

airco aliexpress

Goedkope Airco unit

Tot slot hebben we nog een laatste airco unit, welke in staat moet zijn om een grote ruimte te verkoelen. Er gaat vier liter water in en vervolgens moet hij heel wat meters binnen je huis van koele lucht voorzien. Het meest interessante van deze unit is echter het prijskaartje. Met een prijs van 39,34 euro is het een device dat niet heel erg prijzig is en dus zeker de moeite waard is om te kijken of het je tegen een volgende hittegolf beschermd.

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Reageer op artikel:
Airco alternatieven van AliExpress: 5 tips om je hoofd koel te houden
Sluiten