Uitverkocht: Alles hint naar naderende lancering AirPods 2

Het gebeurt niet vaak dat een product uitverkocht raakt op de officiële site van Apple. Dat gebeurt eerder bij kleinere fabrikanten als OnePlus, die niet dertig gadgets tegelijkertijd kunnen blijven produceren. Toch is dat nu wel het geval met de Apple AirPods. Tijd voor AirPods 2?

Tijd voor de AirPods 2

Sinds gisteren (woensdag dus) zijn de populaire draadloze oordopjes uitverkocht in Amerika. Ook in Europa is het goed raak: in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk en een breed scala aan andere landen heb je als consument pech.

Dat lijkt erop te wijzen dat de langverwachte tweede generatie er nu toch echt bijna aan komt. Naar verwachting behouden de nieuwe AirPods hetzelfde design, maar verandert er wel aardig wat onder de motorkap.

Zo worden de oordopjes naar verluidt waterdicht. Dankzij een nieuwe audiochip kunnen gebruikers niet alleen op beter geluid rekenen, maar ook op een verbeterde accuduur. Daarnaast lijkt het er sterk op dat Siri ook altijd aan staat, zodat je als gebruiker direct vragen kan stellen.

AirPods

Juist daarom is die nieuwe chip belangrijk: dergelijke functionaliteit vraagt immers meer van je batterij. Ook wijzen geruchten erop dat Apple een case gaat lanceren waarmee je de AirPods draadloos op kunt laden, al zul je die waarschijnlijk los moet kopen.

De implementatie lijkt waarschijnlijk op deze slimme accessoire die een derde partij onlangs op de markt bracht. Neem dat soort features en specificaties echter voorlopig met een flinke korrel zout. Apple heeft nog niks officieel bevestigd.

We verwachten de komende dagen/weken een uitnodiging voor het volgende Apple-event, waar de oordopjes naar verluidt onthuld zullen worden. Naast natuurlijk nieuwe Macs, iPads en hopelijk eindelijk de AirPower… Om natuurlijk de AirPods 2 mee op te laden!

🐠Check dit ook: Leve AliExpress: zijn neppe Apple AirPods echt zo goed?

Reageer op artikel:
Uitverkocht: Alles hint naar naderende lancering AirPods 2
Sluiten