Ilona Braam
Ilona Braam Uncategorized 3 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

“Nieuwe Apple AirPods komen begin volgend jaar”

Als je regelmatig tech-websites afstruint, zal de naam Ming-Chi Kuo je waarschijnlijk wel bekend voorkomen. Deze bekende analist en tipster komt het hele jaar door met allerlei leaks, die in veel gevallen ook blijken te kloppen. Volgens een nieuw rapport van de tipster is het wachten op de vernieuwde AirPods bijna voorbij en kunnen we de oordopjes begin volgend jaar verwachten.

AirPods in eerste kwartaal 2019

Volgens het rapport zouden de nieuwe AirPods in het eerste kwartaal van 2019 worden uitgebracht. Deze oordopjes zouden Apple’s nieuwe draadloze oplaadcase ook ondersteunen, hoewel de wereld ook op de case nog kwijlend wacht. De nieuwe normale case om je de oordopjes in op te bergen zou volgens Kuo verder duurder zijn om te produceren dan zijn voorganger en zou komen met verbeterde scharnieren. Daarnaast zou de case hogere thermische eisen hebben en een interne component update krijgen.

Apple AirPods

Liever oordopjes dan een nieuw toestel

Volgens Kuo zijn de AirPods de meest populaire accessoire, die Apple ooit heeft verkocht. De analist schat zelfs dat er tegen 2021 zo’n 100 miljoen van de dingen verscheept zullen worden. Ter vergelijking: vorig jaar was dat 16 miljoen. iPhone gebruikers zouden volgens Kuo liever AirPods kopen dan hun handset upgraden.

Als Kuo gelijk heeft, kunnen we dus volgend begin volgend jaar eindelijk rondlopen met de nieuwe AirPods. Wanneer de aangekondigde oplaadcase verschijnt, blijft echter nog een mysterie. In de tussentijd is Apple druk bezig geweest met geruchten rondom de iPhone Xr. Het verhaal ging namelijk rond dat het toestel niet goed verkocht, maar dat bleek alles behalve waar te zijn. Volgens Apple zou de iPhone Xr zelfs het best verkopende toestel van het moment zijn.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

PhoneArena

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
“Nieuwe Apple AirPods komen begin volgend jaar”
Sluiten