Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 15 nov 2017

AirPods blijken de perfecte iPhone-standaard

Ondanks dat de AirPods over een pittig prijskaartje beschikken, zien wij de earphones steeds vaker in het straatbeeld voorbij komen. Wij zijn ook positief gestemd over de draadloze headphone van Apple. Ja, ze zijn prijzig (179 euro), maar het audiosysteem werkt super prettig. En er is een nieuwe functie ontdekt.

De AirPods beschikken over een verborgen gouden functie

Uniek aan de AirPods is de verbindingsfunctionaliteit. Je klikt de speciale case open en de AirPods worden direct aan je iPhone gekoppeld. Hoe smooth dit verloopt kun je in onze reviewvideo zien. Daarnaast zorgt de case er ook voor dat de accu van de earphones wordt opgeladen. Via Twitter kwamen wij er echter achter dat de case over een verborgen functie beschikt. Je kunt ‘m namelijk ook als standaard inzetten. Ideaal voor als je naar een video of Netflix-serie wil kijken.

Wij hebben het natuurlijk ook direct uitgeprobeerd en verrek, het werkt echt. De iPhone moet wel in horizontale houding worden geplaatst, anders werkt het niet. Daarnaast moet de ondergrond van je nieuwe standaard recht zijn en niet bewegen, anders valt de iPhone er vanaf. Met de iPhone X schijnt de ‘standaard’ ook te werken. Vanaf nu hoef je dus nooit meer een standaard mee te slepen. Scheelt je toch weer een euro of 5.

AirPods

Over goedkoopjes gesproken. Wij kregen onlangs van AliExpress neppe AirPods t.w.v. 2,50 euro opgestuurd. Dit exemplaar hebben wij natuurlijk ook grondig getest.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AirPods blijken de perfecte iPhone-standaard
Sluiten