Daniel Koster
Daniel Koster Apple 13 september 2016

Verlies je AirPods niet uit het oog (en oor) voor minder dan 10 euro

Het ging de dagen na de presentatie van de iPhone 7 meer over de draadloze oordoppen en het verdwijnen van de headphone jack, dan de telefoon zelf. De reacties van het internet waren hierbij niet al te positief. Eén kritiekpunt is dat je de AirPods gemakkelijk kunt kwijtraken. Dat probleem is verholpen!

Je AirPods niet uit het oog (en oor) verliezen

Stel, je bent aan het hardlopen of zit op de fiets. Dan ben je uiteraard naar muziek aan het luisteren. Dat je dat draadloos kunt doen met de AirPods is dan helemaal handig. Je hebt dan geen draad dat in de weg komt te zitten. Maar het kan natuurlijk gebeuren, vooral tijdens het sporten, dat de draadloze doppen uit je oren vallen. Dat gebeurt dan altijd juist op het punt dat je over een brug loopt of bij een put in de buurt bent. Zeg maar dag tegen je AirPods van 179 euro. Aan één oordop heb je natuurlijk niet zoveel. Vandaar dat deze oplossing, die minder dan tien euro kost, zo ideaal is. De AirPods band van Spigen, daar hebben we het over.

Het idee is simpel en te vergelijken met een band die je aan je zonnebril bevestigt. Je schuift de AirPods namelijk in de band die je bijvoorbeeld achter je hoofd bevestigt. Vervolgens kunnen ze dus niet meer op de grond vallen mochten je oordopjes uit je oor schieten. En dat alles voor een kleine negen euro (geen verzendkosten). Dat is die investering wel waard, toch? Wil jij weten wat wij nou écht van de iPhone 7 (Plus) vinden én ook van de AirPods? Dat kan. En ga jij dan toch voor oordoppen mét snoer, zorg dan via deze manieren dat ze nooit meer in de knoop zitten.

Reageer op artikel:
Verlies je AirPods niet uit het oog (en oor) voor minder dan 10 euro
Sluiten