Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 1 feb 2019

Tip voor je vriendin: AirPods raakt je niet kwijt als het oorbellen zijn

Apple’s AirPods zijn waarschijnlijk de bekendste draadloze oordopjes die op de markt zijn en dat is niet voor niks. De dingen leveren kwalitatief hoogwaardige audio, maar ze komen dan ook met een behoorlijk prijskaartje. Helaas is een nadeel aan de oordopjes dat je ze redelijk makkelijk kwijt kunt raken en menig AirPods gebruiker schrikt zich dan ook om de zoveel tijd suf als ze weer eens niet te vinden zijn. Gabrielle Reilly was het zat om zich telkens zorgen te maken over haar AirPods en besloot actie te nemen. Het resultaat is een set oorbellen, die ervoor zorgt dat je de dingen een stuk minder makkelijk kwijt raakt.

Oorbellen tegen kwijtraken en hapgrage kat

In een gesprek met BuzzFeed News laat Reilly weten dat de angst om haar oordopjes kwijt te raken niet de enige reden is waarom ze met het oorbellen idee is gekomen. De oorbellen zouden namelijk ook een maatregel zijn om ervoor te zorgen dat haar kat niet op de oordopjes op ging bijten. De kat in kwestie zou al twee paar Beats Bluetooth earphones hebben kapot gemaakt en al haar andere oordopjes zouden ook al het slachtoffer zijn geworden van het beestje.

AirPods oorbellen Gabrielle Reilly

Bestellen met customize opties

Reilly postte een video op Twitter van haar uitvinding en de AirPods-oorbellen werden al gauw gedoopt tot Airings. Mocht je nu al aan het nadenken zijn over hoe je de oorbellen kunt namaken voor je vriendin, hoef je je hersenen niet verder te pijnigen. Je kunt ze namelijk online bestellen en je hebt zelfs nog verschillende opties. Zo kun je gaan voor verschillende soorten haakjes en kun je kiezen voor goud of zilver. Qua connector zijn er zelfs vier verschillende kleurenopties. De oordopjes kosten omgerekend 17,50, maar helaas kom er nog wel minimaal 19 euro aan verzendkosten bij. Maar als de oorbellen er aan de andere kant voor zorgen dat AirPods niet meer kwijtraken, is het een hele mooie prijs.

In de tussentijd wacht de wereld met steeds groter wordende spanning op de komst van de AirPods 2. Onlangs verklapte de iOS 12.2 beta alvast een nieuwe feature van de onaangekondigde oordopjes. Het lijkt erop dat ze er in ieder geval dit jaar aan zitten te komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Mashable

Reageer op artikel:
Tip voor je vriendin: AirPods raakt je niet kwijt als het oorbellen zijn
Sluiten