Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 22 jul 2020

AirPods Pro nu 70 euro goedkoper dan bij Apple

Eerlijk is eerlijk, de bovenstaande titel is wat schimmig en zou je het gevoel kunnen geven dat iemand in een steegje ‘psssst AirPods Pro kopen’ naar je roept. Maar toch, we hebben nu een wel hele goede deal gevonden voor deze fijne draadloze Earbuds.

Eerder zakte de AirPods Pro al naar een prijs van tussen de 220 en 229 euro, wat op zich al een goede deal is. Maar nu is hij nog goedkoper en kan hij voor 209,95 euro voor jou zijn. Ok, technisch is dat iets minder dan zeventig euro korting, omdat je hem voor 279 euro bij Apple koopt. Maar alsnog is het een verdomd goede deal.

AirPods Pro nu flink goedkoper

De AirPods Pro worden gezien als de beste draadloze Earbuds die je op de markt hebt. Ze zitten heerlijk, gaan behoorlijk lang mee en maken ook nog gebruik van noise cancellation. Dat laatste was super handig voor de momenten dat je in het openbaar vervoer zat en even niet gestoord wilde worden. Daar zitten we vandaag de dag wat minder vaak in, maar alsnog kun je ze op andere momenten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid dat je lekker thuis aan het werk bent en even helemaal gefocust wilt zijn. Met deze draadloze earbuds sluit je jezelf af voor de omgeving.

Apple Airpods Pro
De Apple Airpods Pro (Afbeelding: Apple)

De AirPods Pro wordt geleverd met drie formaten siliconen oordopjes, waardoor het geheel op elke oor moet passen. Mocht je van plan zijn om naar muziek te luisteren terwijl je met sporten bezig bent, zoals een hometrainer, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je zweet. Hij is namelijk zweet- en waterbestendig. Verder kun je gebruik maken van Siri en biedt de draadloze oplaadcase meer dan 24 uur aan batterij.

Scoor ze nu

En dat alles dus voor een best wel nette prijs. Wil je meer lezen over dit product? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AirPods Pro nu 70 euro goedkoper dan bij Apple
Sluiten