Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 10 augustus 2020

De AirPods Pro zijn andermaal goedkoper geworden

We hebben de laatste tijd heel wat keren geschreven over de Apple AirPods Pro en de actieprijzen die daarvoor worden gevraagd. Wellicht dat je zo’n bericht dus al eerder hebt gelezen. Toch zetten we earbuds andermaal in de aandacht.

Want met een prijs van 204,95 euro zijn ze andermaal weer wat goedkoper geworden. Zeker vergelijkbaar met de prijzen die Apple op zijn eigen website vraagt, betaal je nu dus 74,05 euro minder voor de AirPods Pro. En dat is gewoon een bizar goede deal.

De Apple AirPods Pro nog goedkoper

De laatste keer dat we schreven over de AirPods Pro, werden de earbuds voorzien van een scherpe prijs van 209,95 euro. Als je ze destijds hebt gekocht, dan heb je eigenlijk al gewoon een goede deal gescoord. Maar die vijf euro extra korting die er nu bij zit, zorgt er voor dat we ze dus andermaal onder de aandacht brengen. Zeker gezien het feit dit nog altijd de beste draadloze earbuds op de markt betreft.

AirPods Pro
De populaire oortjes van Apple (Afbeelding: One More Thing)

De AirPods Pro worden gezien als de beste draadloze Earbuds die je op de markt hebt. Ze zitten heerlijk, gaan behoorlijk lang mee en maken ook nog gebruik van noise cancellation. Dat laatste was super handig voor de momenten dat je in het openbaar vervoer zat en even niet gestoord wilde worden. Daar zitten we vandaag de dag wat minder vaak in, maar alsnog kun je ze op andere momenten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid dat je lekker thuis aan het werk bent en even helemaal gefocust wilt zijn. Met deze draadloze earbuds sluit je jezelf af voor de omgeving.

De AirPods Pro wordt geleverd met drie formaten siliconen oordopjes, waardoor het geheel op elke oor moet passen. Mocht je van plan zijn om naar muziek te luisteren terwijl je met sporten bezig bent, zoals een hometrainer, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je zweet. Hij is namelijk zweet- en waterbestendig. Verder kun je gebruik maken van Siri en biedt de draadloze oplaadcase meer dan 24 uur aan batterij. Scoor hem dus nu hier.

Ook de gewone variant met korting

Mocht je dit te veel geld vinden, dan is het goed om te weten dat de gewone Apple AirPods ook met korting te scoren zijn. Daar betaal je nu slechts 130 euro voor.

Reageer op artikel:
De AirPods Pro zijn andermaal goedkoper geworden
Sluiten