AirPods Pro te duur? Je koopt ze voor een prikkie op Wish!

Wish is een plek waar jij als consument, net als bij websites als AliExpress, heel goedkoop gadgets kan scoren. Negen van de tien keer heb je te maken met een rip-off van een ander product, maar het zorgt er in ieder geval voor dat je geen honderden euro’s kwijt bent. Iets dat ook zeker geldt voor de AirPods.

De oortjes van Apple zijn mateloos populair. Logisch, want ze werken goed en bieden een uitstekende geluidskwaliteit. Dat mag ook wel, want de AirPods kosten je minimaal €179. Iets dat niet iedereen zomaar even neerlegt voor een paar oortjes. Gelukkig zijn er alternatieven.

AirPods Pro op Wish

Alleen of je deze alternatieven op Wish moet zoeken, is nog maar de vraag. De oortjes kosten je normaal gesproken minimaal €179, dus we hoeven jou niet uit te leggen dat AirPods van €7 misschien niet helemaal de ervaring bieden waar je op gehoopt had.

Op Wish zijn ze overigens in overvloed te vinden. AirPods van €7, van €24 en zelfs van €14. Dan hebben we het niet alleen over de normale AirPods, maar ook over de AirPods Pro met Noise-cancellation. Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn…en dat is het eigenlijk ook wel.

Maak kennis met de Airs Pro 101!

Airs Pro 101

De Airs Pro 101 lijken op het eerste oog de “real deal” te zijn. De oortjes zien eruit als legitieme AirPods Pro inclusief Noise-cancellation, maar dan wel voor de schappelijke prijs van €23.

Dit AirPods Pro alternatief is waarschijnlijk niet voorzien van Noise-Cancellation, maar lijkt op papier wel bestendig te zijn voor water en zweet. Daarnaast beschikken de oortjes over Bluetooth 5.0 en is het mogelijk om verschillende acties te verrichten vanaf de oortjes. Zo is de muziek op pauze te zetten, is het mogelijk om een telefoontje aan te nemen en activeer je zelfs Siri.

AirPods Pro Wish
De functionaliteiten (Afbeelding: Wish)

Hoe de oortjes zich in de praktijk staande weet te houden is lastig te zeggen. Al zien we in de reviews wel dat er enige moeite is met de verbinding. Over de geluidkwaliteit valt niet veel te zeggen, al moet je voor €23 niet heel veel verwachten.

Oh en trouwens, pas wel op! Er worden gebruik gemaakt van officiële AirPods in de foto’s, maar waarschijnlijk zien ze er in de praktijk heel anders uit.

Deze foto op Wish:

AirPods Pro Wish
Foto op Wish (Afbeelding: Wish)

Komt uit een AirPods Pro video van YouTuber Marques Brownlee:

AirPods Pro Wish
Screenshot uit video MKBHD (Afbeelding: Wish)

Just saying.

Reageer op artikel:
AirPods Pro te duur? Je koopt ze voor een prikkie op Wish!
Sluiten