Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 1 mrt 2022

Potverdikkie: dit zijn niet de AirPods Pro, maar de nieuwe oortjes van Honor!

Je hebt bedrijven die zich voorzichtig laten inspireren door concurrenten en je hebt bedrijven die er echt geen doekjes om winden. Dat Honor, met de nieuwe Earbuds 3, tot die laatste categorie behoort mag duidelijk zijn. Een nieuwe versie van de AirPods Pro is hier!

Tijdens het Mobile World Congress 2022 heeft Honor de nieuwe Earbuds 3 onthuld. Dat zorgt bij onze redactie overigens voor enthousiasme, want we zijn al langer van mening dat de AirPods Pro een zwarte kleurenoptie verdiend. Vandaag is de dag!

De nieuwe Honor Earbuds 3

De Honor Earbuds 3 zijn de nieuwe oordopjes van het voormalig dochterbedrijf van Huawei. Het gaat om True Wireless In-Ear earbuds die gewapend zijn met de favoriete feature van de consument: actieve ruisonderdrukking (Active Noise-Cancellation). Het Chinese bedrijf pakt het op dat gebied dan ook aan zoals we het graag zouden zien en introduceert vier verschillende modes waarin die feature kan opereren. De actieve ruisonderdrukking is te gebruiken in Ultra Mode voor totale stilte, Cozy Mode voor enige onderdrukking, General Mode voor het beste van beide werelden en Call Noise AI voor het optimaliseren van je telefoongesprekken.

De oordopjes hebben een accuduur van 24 uur (inclusief accu van het doosje) en zijn binnen vijf minuten weer voldoende opgeladen voor twee uur gebruik. Misschien wel de meest opvallende functionaliteit is de AI Temperature Monitoring, waardoor de lichaamstemperatuur van de gebruiker goed in de gaten wordt gehouden.

Apple AirPods Pro
De AirPods (Afbeelding: Apple)

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de Honor Earbuds 3 op de markt verschijnen en hoeveel geld ze gaan kosten.

Apple AirPods Pro, maar dan… Anders?

Wie niet thuis is in de audiomarkt en de Honor Earbuds 3 voor het eerst ziet, zal zonder twijfel enthousiast zijn over de oordopjes. De specificaties zijn dan ook zeker niet verkeerd, maar het ontwerp is iets dat stoort. Niet vanwege het feit dat de oordopjes lijken op het werk van anderen (dat zien we vaker), maar puur vanwege het feit dat dit een directe kopie is. Iedereen die de AirPods Pro van Apple wel eens gezien heeft zal direct weten wat ik bedoel.

Apple AirPods Pro Honor
Nu ook in het zwart! (Afbeelding: Honor)

De oordopjes hebben bijzonder veel weg van de Apple AirPods Pro. Ja, er zijn een aantal dingen net iets anders, maar over het algemeen kunnen we makkelijk van een kopie spreken. Het grote voordeel daarvan is dat een ieder die een zwarte kleurenoptie voor de oortjes van Apple gemist heeft, nu eindelijk de keuze kan maken. Of dat de juiste beweegreden is om ze ook daadwerkelijk in huis te halen, laat ik even in het midden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Potverdikkie: dit zijn niet de AirPods Pro, maar de nieuwe oortjes van Honor!
Sluiten