Kiara Angelino
Kiara Angelino Gadgets 15 mei 2017

Alarmshock: word wakker of krijg een schok

Heb jij in de ochtend moeite met opstaan en weet je de snooze-knop maar al te vaak te vinden? Het wordt tijd om daar wat aan te doen. Met de Alarmshock om je pols zul je nooit meer te lang in je bed blijven liggen.

De Alarmshock is een geschikt alarm voor extreme slapers. Zo lang je maar gelijk opstaat, zul je namelijk geen schok krijgen. Goede deal toch?

Meer dan 60 procent van de mensen snoozen dagelijks. Als je al die paar minuten aan het einde van het jaar bij elkaar optelt kom je al snel op aardig wat uren uit. Met de Alarmshok kan dit anders worden. Je bent er namelijk bewust van dat je ‘m om hebt. Je zult hierdoor sneller opstaan.

Alarmshock

Hoe werkt ‘ie precies?

In de ochtend maakt de polsband je wakker met trillingen en geluiden. Je hebt twee minuten om de polsband af te doen en ‘m op het dok te plaatsen. Doe je dat niet, dan zul je een elektrische schok krijgen. Hoe langer je in bed blijft liggen hoe krachtiger en vaker je schokken gaat voelen.

Kan ik het bandje in bed afdoen?

Alarmschok is een hele sterke band die je niet zomaar afkrijgt. Je zult naar het dok moeten gaan om ‘m af te doen. Als je het dok bijvoorbeeld niet op je nachtkasje plaatst, wordt het pas écht een uitdaging. Het probleem is namelijk dat sommige mensen wakker worden, maar niet uit bed willen stappen. Deze slapers zullen met deze polsband gelijk uit bed springen.

Alarmshock

Het dok heeft een usb-poort, waarmee je telefoon kan worden opgeladen. Ook dit is slim bedacht (tenminste als je een die hard bent en het dok ver van je bed plaatst). Hierdoor zul je niet de hele nacht op je telefoon blijven kijken. Dit zorgt namelijk ook voor een slechte nachtrust. Daarnaast moet je in de ochtend ook nog eens uit bed stappen om je telefoon te pakken.

De Alarmschok is hier voor 110 euro te koop. Misschien kun je in de ochtend niet opstaan, omdat je een onrustige slaper bent. Check dan de Sunrise Smart Pillow, waarmee je uitgerust opstaat.

Reageer op artikel:
Alarmshock: word wakker of krijg een schok
Sluiten