Albert Heijn stunt met drie duurzame gadgets voor in huis

Deals Jeroen Kraak 7 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Je vrienden van WANT zijn speciaal voor jou altijd op zoek naar de beste deals op het internet. Deze keer hebben we drie gadgets gevonden die extra goedkoop zijn bij Albert Heijn.

Goed, Albert Heijn heeft niet zo vaak gadgets in de aanbieding als Aldi en Lidl. Toch kun je bij de supermarkt regelmatig een goede deal vinden.

3 goedkope gadgets bij Albert Heijn

Bij Albert Heijn zijn nu drie handige gadgets in de aanbieding. Wij nemen ze speciaal voor jou met je door.

#1 Tado slimme thermostaat

Hoewel energie nu weer iets goedkoper is dan afgelopen jaar, kan het echt geen kwaad om beter op je verbruik te letten. Deze slimme thermostaat van Tado verwarmt je huis alleen wanneer het nodig is, zodat je geen comfort verliest.

Deze slimme thermostaat bij Albert Heijn heeft allerlei fijne functies. Zo kan het een open raam detecteren en houdt het de binnenluchtcomfort in de gaten. Zo verlaagt het apparaat meteen je energieverbruik. Je scoort ‘m nu met 110 euro korting, waardoor je nog maar 109 euro betaalt.

Albert Heijn stunt met drie duurzame gadgets voor in huis
(Afbeelding: Albert Heijn)

#2 AirFryer MasterChef

In plaats van energie te besparen, bespaart de AirFryer MasterChef je calorieën. In plaats van olie of vet te gebruiken, frituur je nu met hete lucht en krijg je hetzelfde krokante resultaat.

Deze AirFryer heeft een vermogen van 1400 W. Je kunt eenvoudig een temperatuur kiezen tussen de 80 en 200 graden. Met 4,5 liter heb je genoeg capaciteit om voedsel voor 2 à 3 personen te bereiden. Normaal kost dit apparaat je 129 euro, maar nu betaal je bij Albert Heijn slechts 74 euro.

Albert Heijn stunt met drie duurzame gadgets voor in huis
(Afbeelding: Albert Heijn)

#3 Vacumeerapparaat

Waar je ook kosten op kunt besparen is het langer bewaren van voedsel. We gooien namelijk veel te veel weg, en dat is slecht voor het milieu. Gelukkig heeft Albert Heijn nu een oplossing voor je.

Albert Heijn heeft deze week een vacumeerapparaat in de aanbieding. Deze trekt zakken vacuüm, waardoor alle lucht eruit is en eten langer goed blijft. Dit bespaart je tevens ook ruimte in bijvoorbeeld een vriezer. Nu kost die bij de supermarkt 69 euro in plaats van 99 euro.

Albert Heijn stunt met drie duurzame gadgets voor in huis
(Afbeelding: Albert Heijn)

Deze 3 Action-aanbiedingen wil je deze week zeker niet missen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen